LG lanseaza noua gama Google TV la CES 2013 - vezi primele detalii

Miercuri, 26 Decembrie 2012, ora 14:22
2449 citiri
LG lanseaza noua gama Google TV la CES 2013 - vezi primele detalii
Foto: inquisitr.com

LG Electronics si Google lanseaza impreuna o noua generatie de televizoare inteligente, formata din sapte modele, la CES 2013.

Reprezentantii LG sustin ca noua generatie de televizoare inteligente include modelele GA7900 si GA6400, scrie PC World. Ecranele noilor televizoare inteligente vor avea dimensiuni de 42, 47, 50, 55 si 60 de inchi.

Televizorul Google 3.0 HDTV va avea o telecomanda Magic Qwerty. Ea va oferi utilizatorului posibilitatea de cautare vocala a programelor preferate.

Televizorul va permite si vizualizarea de continut oferit de HBO GO si YouTube.

Havis Kwon, reprezentantul LG Electronics, a apus ca noile televizoare imbina ultima platforma Google cu tehnologia LG Smart TV.

Telecomanda va semana cu tastatura unui calculator, fara a lasa la o parte caracterul ei functional.

Televizoarele din noua gama se vor putea conecta wireless la o multitudine de gadgeturi, inclusiv smartphone-uri cu sistem de operare Android.

Cei pasionati de jocuri vor avea la dispozitie o platforma de ultima generatie care va fi disponibila fara a conecta la televizor o consola de jocuri.

Modelele vor dispune si de un procesor dual core, precum si de tehnologia 3D. Ele vor fi lansate la binecunoscutul eveniment CES 2013.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#LG Google TV, #Google HDTV, #Google CES 2012, #Google TV televizor , #stiri Google