Masurile antipiraterie adoptate de Google ocolesc YouTube

Duminica, 12 August 2012, ora 17:20
2121 citiri
Masurile antipiraterie adoptate de Google ocolesc YouTube
Foto: freshtechweb.com

Masurile adoptate de Google in privinta descurajarii pirateriei online, prin eliminarea din rezultatele cautarilor a site-urilor cu continut copiat, nu au efect si asupra YouTube, detinut de Google.

Constatarea apartine portalului cnet.com, care noteaza ca aceasta situatie se inregistreaza in conditiile in care este binecunoscut ca YouTube gazduieste materiale fara copyright.

Noua politica a Google, anuntata sambata, va elimina din rezultatele cautarilor site-urile raportate ca au continut piratat. Insa, in timp ce pentru a depista aceste site-uri Google foloseste o aplicatie "Removing Content From Google" aflata in dreptul acestora, in ceea ce priveste YouTube, aceasta nu mai apare, cazurile de incalcari ale copyright-ului putand fi sesizate intr-o sectiune speciala a portalului de video-sharing, "Copyright Center."

Analistii traduc aceasta situatie ori prin favorizarea YouTube, ori prin faptul ca Google "rasplateste YouTube pentru ca are o asemenea pozitie proactiva, usor de folosit si integrata in sistem" de identificare a continutului piratat.

Raspunsul Google la toate aceste nelamuriri a fost: "tratam YouTube ca pe orice alt site".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Google antipiraterie, #Google copyright YouTube, #Google YouTube , #stiri Google