Vezi cum poti sa lucrezi la Google

Joi, 23 Decembrie 2010, ora 07:43
2581 citiri
Vezi cum poti sa lucrezi la Google

"Cautam oameni care nu au nevoie de o structura ierarhica pentru a rezolva diversele probleme, care pot interactiona virtual in echipe si comunica foarte usor", a declarat Dan Bulucea, country manager la Google, in cadrul emisiunii Business Adviser.

Potrivit acestuia, primele posturi disponibile la Google sunt pe marketing, urmand ca din primul semestru al lui 2011 sa se faca angajari in departamentul de vanzari.

"Povestea Google in Romania este la inceput, privim spre viitor. Pentru mine e o oportunitate deosebita: compania, cultura ei, serviciile pe care le ofera, posibilitatea de a reusi la nivelul tarii sa crestem utilizarea internetului", a declarat Dan Bulucea.

In opinia acestuia, piata romaneasca este foarte interesanta, cu toate ca in statistici Romania se afla mai jos decat alte tari vecine in ceea ce priveste interesul pentru internet Bulucea a mai afirmat ca gigantul motor de cautare a venit in Romania pentru a pune la dispozitia romanilor noi produse si servicii, precizand ca Google va face acelasi business pe care il face oriunde in lume.

Citeste mai mult despre Vezi cum poti sa lucrezi la Google pe Business24.ro

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Google Romania, #angajari Google Romania, #job interviu Google Romania , #stiri Google