Google vrea sa ia fata Apple cu Android M, realitate virtuala si o noua aplicatie pentru poze

Vineri, 29 Mai 2015, ora 11:14
5192 citiri
Google vrea sa ia fata Apple cu Android M, realitate virtuala si o noua aplicatie pentru poze

Google a prezentat, joi seara, mai multe produse noi, in fata dezvoltatorilor din toata lumea.

Conferinta a fost sustinuta de vicepresedintele gigantului IT, Sundar Pichai, care a explicat directia in care va merge compania in urmatorul an, informeaza Business Insider.

Vedeta prezentarii a fost noua versiune a sistemului de operare al Google, Android M, care ar trebui sa fie mai usor de folosit. De asemenea, el va avea incorporat sistemul de plati Android Pay, astfel ca utilizatorii vor putea achita cumparaturile doar cu telefonul.

Cum iti va controla Google toata casa cu ajutorul unor jucarii de plus

Au fost prezentate si noi functii de confidentialitate.

Aplicatia mobila Google Photos va oferi o sortare automata a imaginilor, dar si spatiu de stocare nelimitat pentru poze.

Insa surpriza a venit din partea Google Carboard, platforma ieftina de realitate virtuala (VR), care va functiona pe multe modele de smartphone-uri. Ea vine "la pachet" cu Google Jump, care permite utilizatorilor sa faca videoclipuri VR mult mai usor si sa le distribuie pe YouTube.

De asemenea, compania a mai precizat ca aplicatia de harti Google Maps va functiona si offline, iar dezvoltatorii vor avea parte de mai multe moduri de a monetiza aplicatiile Android, precum si imbunatatiri la platforma de Cloud.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Google Android M, #Google plati telefonul, #Google realitate virtuala, #Google Maps offline , #utilizatori
Comentarii