Vrei YouTube fara reclama? Iata cat te costa

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 09:03
4298 citiri
Vrei YouTube fara reclama? Iata cat te costa
Foto: YouTube

Platforma video online YouTube, filiala a gigantului Google, a anuntat miercuri lansarea unei oferte de abonament permanent pentru vizualizarea de continut fara publicitate.

Oferta, numita Red YouTube, va fi lansata in SUA in 28 octombrie, la un pret de 9,99 dolari pe luna, a precizat grupul, continutul ramanand accesibil in mod gratuit numai cu adaos de publicitate, informeaza AFP.

Gigantul video online, care sustine ca are peste un miliard de utilizatori in intreaga lume, a anuntat, de asemenea, lansarea unei noi aplicatii, YouTube Music, care va oferi cataloage de videoclipuri ale artistilor.

Aceasta aplicatie va fi legata de magazinul online Google Play, a mentionat compania.

"YouTube Red marcheaza o evolutie in dorinta de a oferi fanilor mai multe optiuni si continutul pe care ei il apreciaza, precum si o utilizare mai placuta", a comentat Robert Kyncl, director operational al YouTube.

Red YouTube permite abonatilor si sa salveze videoclipurile pe computerul personal sau pe suport mobil pentru a le vizualiza mai tarziu, chiar si fara conexiune la Internet, mai precizeaza AFP.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#YouTube abonament plata fara reclame , #YouTube