Liga Campionilor la handbal: Dinamo - Besiktas se anunta meci cu goluri multe

Vineri, 07 Octombrie 2016, ora 18:59
3265 citiri
Liga Campionilor la handbal: Dinamo - Besiktas se anunta meci cu goluri multe
Foto: Hepta.ro

In etapa a treia a meciurilor din Grupa D a VELUX Champions League, handbalistii de la Dinamo primesc vizita echipei Besiktas Mogaz HT (Turcia), meciul urmand a avea loc duminica, 9 octombrie, de la ora 17.15, in "Sala Dinamo".

Inaintea acestei runde, Dinamo se afla pe locul doi in clasament, cu trei puncte, in timp ce Bekistas este pe pe pozitia a patra, cu doua puncte. In cele doua etape disputate, echipa turca a castigat meciul de la Istanbul cu UMinho Braga, scor 33-31, si a pierdut drastic in Franta, cu Nantes, 19-33.

Pentru meciul de duminica, s-au pus in vanzare bilete incepand de joi, cu pretul de 15 lei. Tichetele se pot achizitiona de la casele de bilete de la stadionul Dinamo (Soseaua Stefan cel Mare, nr. 7-9).

Dupa succesul entuziasmant cu Motor Zaporojie, 35-31 (15-13) pentru Dinamo, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare are prima sansa la victorie. Casele de pariuri online sunt generoase cu trupa lui Eliodor Voica.

Unibet acorda cota 1,31 pentru victoria gazdelor, remiza are o cota de 11, iar succesul turcilor - 4,5.

Dinamo - Besiktas este in oferta de pariuri de la Unibet. Vezi AICI oferta completa >> >

Pariorii joaca des si la numarul de goluri inscrise. Cotele la pariuri sportive vor fi actualizate in preajma meciului, cu cateva ore inainte de start. Cert este ca Dinamo a marcat pana acum, in faza grupelor, peste 30 de goluri pe meci. In primul joc din Grupa D, Dinamo a terminat la egalitate, in deplasare, cu echipa daneza Holstebro, scor 32-32 (16-16).

Tunarul dinamovistilor este Alin Sania. Interul va incerca sa-si depaseasca recordul de 9 goluri in Liga Campionilor, atins la victoria 34-32 impotriva celor de la Cehovskie Medvedi. Fost stelist, Sania sustine ca nu este insa si suporter al acestei formatii. Sania pretinde ca a fost si va ramane intotdeauna suporter al Craiovei.

"Am jucat la Steaua acum mult timp, plus ca in Romania am mai jucat si la Calarasi. Fanii dinamovisti se pot lasa influentati de acest lucru, iar asta nu-mi place. Sunt la Dinamo, sunt 'caine' acum. Imi respect meseria!", a declarat interul de 1,98 metri.

"Stiu ce inseamna un meci cu Steaua pentru suporteri, dar pentru mine personal o sa fie un meci ca oricare altul, un meci pe care vreau sa-l castig, sa ne bucuram cu totii impreuna la final, jucatori si fani. Probabil, o sa fiu cel mai apostrofat jucator de pe teren, fanii Stelei nu o sa ma lase, dar nu ma deranjeaza deloc, ba mai mult, ma motiveaza. Am destula experienta, nu ma mai influenteaza negativ lucrurile astea", a adaugat Sania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#pariuri Dinamo Besiktas, #Dinamo Besiktas Liga Campionilor handbal, #Dinamo Champions League handbal , #Liga Campionilor handbal
Comentarii
Poza BURUCEAGA
BURUCEAGA
rank 1
nu am nici o emotie,sper ca arbitrii sa-si faca treaba pt care sunt