Campionatul Mondial de handbal Meciul Romaniei cu Norvegia, analizat pe site-ul competitiei: O drama intensa!

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 15:39
5122 citiri
Campionatul Mondial de handbal Meciul Romaniei cu Norvegia, analizat pe site-ul competitiei: O drama intensa!
Foto: Facebook/ FRH - Federatia Romana de Handbal Official

Meciul dramatic de vineri seara, pierdut de echipa nationala Romaniei in fata Norvegiei, in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, este comentat si pe site-ul competitiei.

"Drama intensa, Norvegia ajunge in finala" este titlul comentariului de pe site-ul Denmark2015.com.

"Romania a ajuns in prelungiri in al doilea meci la rand dupa 27-27 in timpul regulamentar, insa spre deosebire de sfertul de finala impotriva Danemarcei, romancele nu au reusit sa castige semifinala impotriva Norvegiei. Insa au fost aproape.

In cele din urma, Norvegia a castigat intalnirea fantastica si foarte captivanta, cu 35-33, insa in ultimele secunde ale timpului regulamentar experimentata jucatoare Valentina Ardean Elisei a avut o aruncare foarte buna, aparata de portarul Norvegiei, Kari Grimsbo", se arata in comentariul meciului.

Presa din Norvegia, despre calificarea in finala Campionatului Mondial: Ce drama!

Sursa citata noteaza ca Norvegia a controlat intreaga prima repriza, conducand cu trei goluri la pauza.

"In a doua repriza, apararea Romaniei si in special portarul Paula Ungureanu s-au ridicat la alt nivel si norvegiencele au avut o seceta de goluri de 10 minute. Romania a preluat conducerea cu un gol avans, dar in cele din urma favoritele din Norvegia au avut sangele rece si norocul", mai scrie sursa citata.

Romania rateaza finala Campionatului Mondial de handbal dupa un meci de infarct

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a ratat calificarea in finala Campionatului Mondial din Danemarca, dupa ce a fost invinsa de Norvegia, scor 35-33, la capatul prelungirilor.

"Tricolorele" au facut un nou meci magnific, insa au ratat victoria in timpul regulamentar cu zece secunde inainte de final, cand Ardean Elisei nu a reusit sa inscrie pe contraatac. Fetele noastre vor disputa insa finala mica a turneului, duminica de la ora 15:45, cu Polonia.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Romania Norvegia handbal drama, #Romania Norvegia semifinale handbal , #nationala handbal