O romanca acuza arbitrajul de la Campionatul European de handbal: "Am dat cu capul de podea si nu au dat nimic!"

Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 08:40
6592 citiri
O romanca acuza arbitrajul de la Campionatul European de handbal: "Am dat cu capul de podea si nu au dat nimic!"
Foto: Sorin Pana/ Mediafax/ Hepta.ro

Crina Pintea, una dintre jucatoarele de baza din nationala feminina de handbal a Romaniei, acuza vehement arbitrajul de la Euro 2018.

Pivotul reprezentativei noastre sustine ca a fost dezavantajata de arbitri in duelul cu Spania, de marti seara.

Potrivit acesteia, adversarele simuleaza si le pacalesc pe arbitre sa acorde fault in atac, iar cand ea este cea faultata se lasa jocul sa continue.

"A fost foarte greu, dupa cum ati observat si voi. Nu vreau sa vorbesc acum despre arbitri, dar ei pot decide uneori soarta unui meci si cred ca asta s-a intamplat si la jocul cu Olanda. La fel si azi, mi-au scos mingea din poarta. Ok, sunt mare, sunt puternica, dar asta nu inseamna ca nu sunt om. Stau cu mainile sus si uneori nu stiu ce sa fac. Arunc la poarta, ele se arunca in mine, mimeaza si ma trezesc ca imi anuleaza goluri.

Uneori te fac pe creier, este foarte frustrant. Nu vreau sa spun mai multe, pentru ca am fost atat de nervoasa in timpul meciului. Atat de mult ma bucur ca nu le-am lasat sa ma domine. De asta am si izbucnit la finalul meciului, pentru ca mi-am aratat cat de puternica sunt si ca pot sa trec peste tot si peste toate. Ma bucur ca fetele au avut incredere in mine si mi-au pasat in continuare. Chiar au fost toate, goluri anulate, fault in atac, 7 metri, au dat cu mine de pamant. Sincer, la un moment dat am simtit ca am dat cu capul de podea si nu au dat nimic. Cand vezi ca toate lumea e impotriva ta si nu cedezi, este o bucurie imensa. Nu stiu daca am mai avut momente de acest gen, ca dupa un meci sa izbucnesc in plans", a spus Pintea pentru ProSport.

Echipa feminina de handbal a Romaniei a castigat, scor 27-25 (10-12), partida jucata, marti seara, cu reprezentativa similara a Spaniei, in Grupa Principala II de la Campionatul European ce se desfasoara zilele acestea in Franta.

"Tricolorele" vor juca miercuri seara cu Ungaria pentru calificarea in semifinalele competitiei.

Pentru a fi sigure de un loc in careul de asi al Campionatului European, jucatoarele antrenate de Ambros Martin nu trebuie sa piarda.

Partida va avea loc de la ora 19:00 si va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Crina Pintea Romania Euro, #Romania handbal rezultate, #Romania campionat European handbal , #nationala handbal