Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Presa internationala, despre calificarea magnifica a Romaniei in semifinalele Campionatului Mondial de handbal

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 17 Decembrie 2015, ora 07:17
12609 citiri
Presa internationala, despre calificarea magnifica a Romaniei in semifinalele Campionatului Mondial de handbal
Foto: Captura Planet Handball

Presa internationala a acordat spatii ample nationalei feminine de handbal a Romaniei dupa calificarea magnifica in semifinalele Campionatului Mondial.

Jurnalistii straini au remarcat dramatismul meciului disputat miercuri seara si care a avut nevoie de prelungiri pentru a-si decide invingatoarea.

"A fost una dintre cele mai mari drame de la acest turneu. Meciul a fost decis in chiar ultima secunda, dupa golul Adei Nechita. Dar colega ei, Cristina Neagu, a fost cea care a furat toate privirile intr-o sala Jyske Bank Boxen arhiplina, marcand nu mai putin de 15 goluri. Antrenorul danez, Klavs Bruun Joergensen, a incercat sa foloseasca toate trucurile posibile pentru a o opri pe Neagu, dar nu a avut cum s-o impiedice pe romanca sa aiba o evolutie de clasa mondiala", scrie site-ul oficial al competitiei.

Dramarismul intalnirii este remarcat si de catre cei de la portalul handball-world.com, care arata ca echipa calificata a fost decisa, la propriu, in ultima secunda de joc.

"Ultima semifinala de la Campionatul Mondial de handbal s-a dovedit a fi o adevarata drama. Dupa un meci cu suisuri si coborasuri pentru ambele formatii, duelul dintre Romania si Danemarca a fost decis in ultima secunda a prelungirilor, atunci cand romanca Ada Nechita a marcat golul victoriei, eliminandu-i astfel pe eroii locali danezi."

Evolutia de exceptie a Cristinei Neagu nu a fost trecuta cu vederea de Planet Handball, care titreaza "N.E.A.G.U: Romancele castiga o batalie epica impotriva a 15.000 de danezi".

"Romania este ultima echipa calificata in semifinalele Campionatului Mondial de handbal! Ada Nechita a marcat un gol istoric pentru echipa sa in ultima secunda a prelungirilor meciului cu Danemarca. Romancele au fost conduse de fantastica, absolut uimitoarea, Cristina Neagu, care a inscris 15 goluri in acest meci."

Romania se califica magnific in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut o calificare magnifica in semifinalele Campionatului Mondial din Danemarca.

In sferturile de finala, "tricolorele" au trecut chiar de tara gazda, scor 31-30, la capatul unei partide care a avut nevoie de prelungiri.

Imagini istorice: Bucuria fara margini a romancelor dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial (Foto)

Romania va infrunta in semifinale reprezentativa Norvegiei, meciul fiind programat vineri seara, de la ora 21:45, in direct pe site-ul Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Romania Campionat Mondial handbal rezultate, #nationala handbal Romania presa internationala, #Romania Danemarca Campionat Mondial handbal , #nationala handbal