Reactia selectionerului Romaniei dupa victoria formidabila cu Ungaria

Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 14:24
8036 citiri
Reactia selectionerului Romaniei dupa victoria formidabila cu Ungaria
Foto: Alexandra Pandrea/Mediafax/Hepta.ro

Selectionerul Romaniei, Tomas Ryde, a oferit primele declaratii dupa victoria superba obtinuta de "tricolore" in fata Ungariei, la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Tehnicianul suedez se declara mandru dupa revenirea fabuloasa care duce Romania in Grupa Principala II a turneului final ce are loc in aceasta perioada in Japonia.

"Ungaria a jucat foarte bine in prima repriza. Noi am avut o repriza foarte slaba, am avut sase goluri in minus. Am jucat foarte bine sapte contra sase. A trebuit sa schimb portarii intre ei din cand in cand. E ciudat cand meciul ajunge intr-o situatie ca aceasta. A fost un meci fair-play, nu s-a jucat dur. Sunt multumit si mandru de echipa si de Romania", a declarat Tomas Ryde, la finalul meciului, intr-o conferinta de presa, potrivit Telekom Sport.

Ryde e convins ca soarta meciului s-a schimbat in momentul in care a decis sa scoata portarul si sa joace pe faza de atac in 7 contra 6.

"Am inceput sa jucam 7 contra 6, cu mult mai multa rabdare. Am incercat sa le imprastiem. Am trimis-o pe Seraficeanu in extrema dreapta, iar din acel moment am jucat mult mai bine. Sunt foarte multumit de modul in care au jucat, astazi, extremele mele. Il inteleg pe Kim ca este suparat", a conchis acesta.

Vezi si: Selectionerul Ungariei a rabufnit dupa infrangerea cu Romania: "Ce-au facut a fost rusinos"

Romania s-a calificat, vineri, in faza urmatoare a Campionatului Mondial de handbal feminin, dupa o revenire senzationala in meciul cu Ungaria.

"Tricolorele" au fost conduse cu 6 goluri la pauza, insa au facut o repriza secunda incredibila si s-au impus cu 28-27 (10-16).

Golul victoriei a fost reusit de Cristina Neagu la ultima faza, dintr-o lovitura de la 7 metri.

Vezi si: Situatia finala in grupa Romaniei de la Campionatul Mondial de handbal feminin: Ce urmeaza pentru "tricolore"

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Tomas Ryde reactie, #Tomas Ryde victorie Ungaria, #Tomas Ryde Romania Ungaria , #nationala handbal
Comentarii