Se dezintegreaza cea mai buna echipa din Romania?

Marti, 21 Decembrie 2010, ora 19:59
5719 citiri
Se dezintegreaza cea mai buna echipa din Romania?

Cea mai buna echipa a romaniei, nationala feminina de handbal, este in pragul dezintegrarii dupa ce a obtinut cea mai buna performanta din istorie la un Campionat European.

Daca Ionela Stanca si-a anuntat retragerea imediat dupa revenirea lotului in tara, acum selectionerul Radu Voina lasa sa se inteleaga ca se gandeste serios la demisie.

"Daca mai continui? Este o intrebare grea. Am ajuns la o varsta la care nu ma mai pot lansa foarte departe, vom vedea ce ne aduce viitorul. Daca imi doresc sa merg mai departe? Deocamdata, nu stiu exact", a spus Voina pentru Gazeta Sporturilor.

Antrenorul Romaniei recunoaste isi recunoaste greselile comise in timpul turneului final, insa spune ca nu isi reproseaza nimic.

"Am incercat la Campionatul European sa fac ceea ce credeam eu ca este bine. Cu siguranta, deciziile nu au fost mereu cele mai bune, am facut si greseli, ca orice om. Dar a-mi reprosa ceva acum, nu mai ajuta la nimic. Oricum, este usor sa se comenteze din fata televizorului, cu un pahar de vin in mana, sa spunem, si alta este sa joci acolo", a mai spus Voina.

Tehnicianul a dezvaluit apoi si adevaratul motiv care il face sa ia in considerare o eventuala demisie, sportivele mai putin valoroase care vin urma.

"Reconstructia a inceput nu de ieri, ci mai demult. Nu e ca la o casa, punem caramizi si gata... Trebuie facuta usor-usor, fara a perturba activitatea. Sigur, este simplu de spus "jucatoare tinere", insa diferenta de valoare este destul de mare. Pentru a cuceri medalii la competitii oficiale trebuie sa vina din spate jucatoare de mare valoare, ceea ce ne lipseste, sunt departe de valoarea titularelor", a incheiat Voina.

Constient ca multe din componentele actualei echipei, considerata de multi specialisti drept cea mai buna din lume, sunt la final de cariera, Voina pare tot mai tentat sa renunte in plina glorie decat sa-si asume reconstructia primei reprezentative si rezultatele mai slabe ce vor urma.

Echipa natioanala de handbal feminin a Romaniei a ocupat locul 3 la Campionatul European din 2010, invingand in finala mica a competitiei Danemarca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#nationala feminina handbal dezintegreaza, #Radu Voina demisie nationala handbal, #Ionela Stanca retragere nationala, #Romania bronz Euro 2010, #nationala handbal Campionat European 2010 , #nationala handbal
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Nu ca in FOTBAL -stau pina cind le vine rindul la groapa...
V
valencia
rank 1