Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

CSM Bucuresti obtine prima victorie in grupa principala din Liga Campionilor

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 22:26
3512 citiri
CSM Bucuresti obtine prima victorie in grupa principala din Liga Campionilor
Foto: Facebook/CSM Bucuresti

CSM Bucuresti a invins formatia daneza FC Midtjylland cu scorul de 24-22 (10-12), vineri, in Sala Polivalenta ''Ioan Kunst-Ghermanescu'' din Capitala, in Grupa principala II a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana Romaniei a bifat prima victorie in grupa principala, la capatul unui meci dificil, succesul conturandu-se abia in ultimele minute.

CSMB a deschis scorul, dar danezele au punctat de trei ori (1-3, min. 6). Oaspetele au condus cu 4-2 si 5-3, insa echipa noastra a egalat in minutul 10 (5-5) si a avut din nou avantaj, 7-6 (19), dupa un gol marcat din poarta in poarta de Mayssa Pessoa. CSMB a mai condus o data pana la pauza, 8-7 (22), iar oaspetele au dominat finalul reprizei, pe care au incheiat-o cu 12-10, dupa ce au avut si 12-9 (29).

La reluare, Midtjylland a avut 14-11 (33), CSMB a egalat, 14-14 (36), dar danezele s-au desprins din nou, la doua goluri, 16-14 (39), 17-15 (41), 19-17 (46). Echipa noastra, antrenata de danezul Kim Rasmussen, a egalat (20-20), iar in minutul 50 a trecut in avantaj, 21-20. In minutul 58, CSMB si-a marit avansul la doua goluri, 23-21, ecart pe care l-a pastrat pana la final (24-22).

Suedeza Isabelle Gullden a fost cea mai buna marcatoare a campioanei Romaniei, cu 9 goluri, celelalte fiind reusite de Iulia Curea (4), Ana Paula Rodrigues Belo (3), Linnea Torstensson (2), Cristina Varzaru (1), Aurelia Bradeanu (1), Carmen Martin (1), Oana Manea (1), Maria Fisker (1), Mayssa Pessoa (1).

Pentru echipa oaspete au inscris Johanna Ahlm (6 goluri), Stine Jorgensen (5), Veronica Kristiansen (3), Pauline Boegelund (3), Susan Thorsgaard (3), Sabine Pedersen (1), Trine Jensen (1).

Meciul a fost arbitrat de croatii Dalibor Jurinovic si Marko Mrvica, iar delegat EHF a fost norvegianul Per Morten Sodal.

Duminica vor avea loc restul meciurilor din aceasta etapa, Buducnost Podgorica - Vardar Skopje si IK Savehof - Gyori Audi ETO KC. CSM Bucuresti va juca urmatorul meci pe 6 februarie, in deplasare, cu Gyori Audi ETO KC.

In clasament, pe primul loc se afla Buducnost, cu 7 puncte, urmata de CSM Bucuresti, 7 puncte, Gyori Audi ETO KC, 7 p, Vardar, 6 p, FC Midtjylland, 5 p, IK Savehof, 0 p.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#CSM Bucuresti Liga Campionilor , #stiri handbal