Transfer de marca pentru handbalul romanesc: O dubla castigatoare a Ligii Campionilor va juca in Bucuresti

Luni, 29 Februarie 2016, ora 15:25
3102 citiri
Transfer de marca pentru handbalul romanesc: O dubla castigatoare a Ligii Campionilor va juca in Bucuresti
Foto: CSM Bucuresti

Handbalul romanesc mai da o lovitura pe piata transferurilor, de aceasta data prin campioana din intrecerea feminina, CSM Bucuresti.

Gruparea din Capitala a anuntat oficial primul transfer din 2016, cel al muntenegrencei Majda Mehmedovic.

Sportiva in varsta de 25 de ani este una dintre jucatoarele de baza de la Buducnost, echipa pe care o va parasi in vara pentru a evolua in Bucuresti.

"Implicata la cel mai inalt nivel in Liga Campionilor, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala, CSM Bucuresti este preocupata in aceasta perioada si de definitivarea echipei pentru sezonul 2016-2017. Astfel, clubul nostru este in masura sa anunte primul transfer, dupa ce a semnat un contract pentru 2 ani cu Majda Mehmedovic (25 ani), jucatoare care activeaza inca din 2008 la Buducnost si care evolueaza pe postul de extrema stanga.

Jucatoarea din Muntenegru a fost titulara in ultimele sezoane la Podgorica si a contribuit la doua succese ale echipei sale in Liga Campionilor, in 2012 si 2015. De asemenea, Majda Mehmedovic mai are in palmares o finala in aceeasi competitie in 2014, dar si o medalie de argint cu nationala Muntenegru la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Extrema stanga este in cursa si acest sezon cu Buducnost pentru castigarea Ligii Campionilor, pana in faza sferturilor de finala reusind sa marcheze deja 49 de goluri", se arata in comunicatul celor de la CSM Bucuresti.

Lovitura de senzatie in sportul romanesc: CSM Bucuresti a obtinut un contract urias de sponsorizare

La randul ei, jucatoarea din Muntenegru a marturisit ca abia asteapta sa ajunga in Romania.

Stiu multe lucruri despre Romania de la prietenele mele care au jucat acolo si, bineinteles, de la Cristina Neagu. Am auzit multe lucruri frumoase despre CSM Bucuresti si astept sa simt cum este sa fac parte din aceasta echipa.

"Sper sa ma integrez repede in echipa, iar fetele sa ma accepte. Si ceea ce este cel mai important, trebuie sa avem rezultate bune. Cred ca vom avea o echipa foarte buna si mai cred ca putem ajunge foarte departe. Stiu ca deja sunt jucatoare romance valoroase la CSM Bucuresti, dar pentru mine, Cristina Neagu este cea mai buna jucatoare din Romania si sper ca vom juca din nou impreuna", a declarat aceasta.

Majda Mehmedovic a semnat un contract pe doua sezoane cu CSM Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Majda Mehmedovic CSM Bucuresti, #transfer marca handbal, #CSM Bucuresti transfer Mehmedovic , #stiri handbal