Harrison Ford s-a prabusit cu avionul (Video)

Vineri, 06 Martie 2015, ora 05:29
11550 citiri
Harrison Ford s-a prabusit cu avionul (Video)
Foto: captura Youtube

Actorul Harrison Ford s-a prabusit joi cu avionul pe care il pilota, o aeronava de antrenament cu un singur motor, din Al Doilea Razboi Mondial.

Accidentul s-a intamplat la scurt timp dupa decolarea de pe Aeroportul Santa Monica, informeaza New York Times. Aparatul s-a prabusit pe un teren de golf din Venice, California.

Ben Ford, fiul actorului, a scris la scurt timp, pe Twitter, ca tatal sau este "sifonat, dar ok".

"Este exact asa cum va imaginati ca este. Un barbat incredibil de puternic", a mai spus Ben despre tatal sau in varsta de 72 de ani.

Avionul lui Harrison Ford a avut probleme cu motorul imediat dupa decolare si actorul a incercat sa faca o aterizare de urgenta, a declarat si publicistul sau, Ina Treciokas.

Era ranit, dar a reusit sa iasa pe picioarele lui din avion, a mai spus aceasta.

Departamentul de Politie din Los Angeles, care a anuntat ca avionul avea un singur ocupant, insa nu i-a dat numele, aprecizat ca ranitul a fost dus la spitalul Cedars-Sinai in stare stabila.

Si din partea pompierilor a venit o declaratie in care se preciza ca pilotul are rani usoare in urma impactului cu solul pe terenul de golf Penmar.

Harrison Ford este un pilot impatimit care a mai supravietuit unui alt accident aviatic. Intr-un interviu acordat in 2008 National Geographic, el a povestit cum a avut noroc sa supravietuiasca unui accident de elicopter in urma caruia aparatul de zbor "nu a ramas tocmai intact".

TMZ a obtinut o filmare a momentului in care Harrison Ford este tratat de paramedicii ajunsi la fata locului

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Harrison Ford accident avion, #Harrison Ford prabusit avion , #stiri Harrison Ford