Harrison Ford s-a prabusit cu avionul: Marturiile chirurgului de pe terenul de golf

Sambata, 07 Martie 2015, ora 08:44
10075 citiri
Harrison Ford s-a prabusit cu avionul: Marturiile chirurgului de pe terenul de golf
Foto: Hepta.ro

Insusi faptul ca un chirurg se intampla sa joace golf pe terenul unde a cazut cu avionul Harrison Ford pare desprins dintr-un film.

Dr. Sanjay Khurana tocmai termina o partida de golf cand un avion de epoca a lovit un copac si s-a prabusit pe teren, la mica distanta de el. A fugit catre epava si a gasit un pilot sangerand puternic de la o taietura adanca la cap. La o privire mai atenta, chirurgul a fost uimit sa vada ca pilotul era nimeni altul decat Harrison Ford, actorul cu care a crescut si pe care l-a admirat in "Razboiul Stelelor" si "Indiana Jones".

"Sunt un copil al anilor '80", a declarat, vineri, medicul Khurana. "Sunt un mare fan", a spus el pentru Associated Press preluata de Mercury News.

Harrison Ford a cazut cu avionul: Imagini de la locul prabusirii (Galerie foto & video)

Medicul nu si-a dat seama imediat ca are de-a face cu interpretul lui Han Solo. Amicii cu care juca golf s-au grabit sa sara in ajutorul pilotului si l-au scos din carlinga rapid, temandu-se ca avionul sa nu ia foc din cauza scurgerilor de combustibil.

Dupa ce a ajuns la omul ranit, medicul Khurana relateaza ca a gasit un pilot insangerat si gemand, plangandu-se de o durere puternica mai jos de talie.

A fost nevoie de mai multi jucatori de golf pentru a-l muta pe accidentatul Ford departe de epava, a spus Khurana.

Cele mai tari glume de pe Internet dupa ce Harrison Ford a cazut cu avionul

"Teama mea initiala a fost ca urma sa fie una dintre acele situatii cand leziunile sunt foarte grave. Din fericire, el a fost deosebit de... intact", a spus Khurana.

Medicul i-a verificat lui Ford respiratia, circulatia si alte semnele vitale, asa incat optimismul sau a crescut treptat. Apoi si-a dat seama ca il trata pe omul care a adus la viata personaje eroice ale tineretii sale.

Nu a durat mult pana cand au ajuns si paramedicii la fata locului.

"Nu cred ca mi-as fi imaginat vreodata cand m-am trezit in acea dimineata ca, dupa o zi in sala de operatie, urma sa vad un accident de avion", a spus el. "Este un scenariu foarte ciudat. Dar ma bucur ca am putut fi de ajutor."

Harrison Ford s-a prabusit cu avionul (Video)

Actorul Harrison Ford s-a prabusit joi cu avionul pe care il pilota, o aeronava de antrenament cu un singur motor, din Al Doilea Razboi Mondial.

Accidentul s-a intamplat la scurt timp dupa decolarea de pe Aeroportul Santa Monica. Aparatul s-a prabusit pe un teren de golf din Venice, California.

Harrison Ford este un pilot impatimit care a mai supravietuit unui alt accident aviatic. Intr-un interviu acordat in 2008 National Geographic, el a povestit cum a avut noroc sa supravietuiasca unui accident de elicopter in urma caruia aparatul de zbor "nu a ramas tocmai intact".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Harrison Ford accident avion, #Harrison Ford prabusit avion , #stiri Harrison Ford