Acuze dure in cadrul campioanei Romaniei la handbal feminin: E un calvar!

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 14:30
4810 citiri

HCM Baia Mare, campioana Romaniei la handbal feminin, singura echipa din partea tarii noastre care evolueaza in Champions League, se afla in mijlocul unui scandal pornit din interior.

Una dintre vedetele care evolueaza la HCM, Camilla Herrem se pregateste sa paraseasca acest club dupa doar 3 luni de la transfer. Extrema stanga de 28 de ani din Norvegia a povestit ca nu s-a adaptat deloc la Baia Mare, iar antrenamentele sunt pur si simplu un calvar pentru ea:

"E greu sa spun ce va fi la finalul contractului. Dar astazi, daca ma intrebati, cred ca e de ajuns. Nu are nimic de-a face cu fetele. Sunt unele lucruri care imi lipsesc.

Simt ca am facut o alegere buna cand m-am transferat aici. A fost o provocare pentrumine, dar sunt lucruri care nu le inteleg. Chiar si in pregatirea meciurilor. Este cu totul diferit fata de ce eram eu obisnuita sa fac.", a declarat Herrem, intr-un interviu pentru presa din Norvegia, citat de DolceSport.

In plus, legat de antrenamentele de la Baia Mare, ea afirma: "A fost un calvar. Am avut o perioada in septembrie cand nu mai aveam nicio putere. Ma simteam atat de rau, eram obosita din punct de vedere mental si fizic. Apoi am vorbit cu familia mea si mi-am gasit determinare pentru ceea ce urma.", incheia nordica povestea sa.

HCM Baia Mare a jucat vineri in a treia etapa din grupele Champions League, pierzand la limita cu Larvik, acasa, scor 23-24. In faza grupelor, campioana Romaniei are doar o singura victorie, cu polonezele de la Lublin, in al doilea meci ele pierzand categoric cu frantuzoaicele de la Metz.

D.A.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#acuze dure handbal feminin, #probleme mari hcm baia mare, #vedeta hcm baia mare acuze dure , #stiri HCM Baia Mare