Decizie radicala a lui Duckadam: "Nu mai calc acolo, m-au dat afara de 4 ori". Cum ii raspunde lui Reghecampf

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 17:53
8924 citiri
Decizie radicala a lui Duckadam: "Nu mai calc acolo, m-au dat afara de 4 ori". Cum ii raspunde lui Reghecampf
Foto: Hepta.ro

Helmuth Duckadam spune ca nu va mai calca pe stadionul Ghencea nici macar daca Gigi Becali va ajunge la o intelegere pentru ca Steaua Bucuresti sa revina pe terenul pe care a facut istorie. De asemenea, fostul mare portar isi pune cenusa in cap dupa scandalul cu Laurentiu Reghecampf.

"Eu am zis ca nu mai calc pe stadionul Ghencea. Am fost dat afara de 4 ori, mi-a ajuns. Am zis ca nu mai merg pe stadionul Ghencea niciodata!

Ar fi pacat ca jocuri ca Steaua - Dinamo sa se joace la Pitesti. Cred ca problema trebuie sa se rezolve, deja e o situatie jenanta si sper sa nu continue", a spus "eroul de la Sevilla", potrivit Sport.ro.

Duckadam face un anunt categoric: Steaua se va desfiinta!

De asemenea, acesta a dat de inteles ca a ingropat securea razboiului, in scandalul cu antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf.

"N-am avut nici o discutie cu Reghecampf. Nici nu cred ca e cazul la ora actuala, mai ales ca incepe campionatul. Sunt lucruri mult mai importante pentru noi. Din pacate am gresit cred ca amandoi pentru ca telefoanele mobile sunt facute pentru a vorbi la ele. Noi nu am facut-o si a intervenit o anumita problema!

In viata sunt discutii si in familie. Unele iti convin, altele nu... Important e sa trecem peste ele pentru ca suntem un grup. Sunt un club care trebuie sa mearga cu totii inainte si sa ne atingem obiectivele! Lucrul asta e cel mai important pentru, sa mergem impreuna inainte", a mai spus Duckadam, citat de Dolce Sport.

Reghecampf ii raspunde lui Duckadam, dupa ce acesta a amenintat cu demisia

Scandalul intern de la echipa campioana a inceput dupa ce Duckadam a criticat public evolutiile portarilor din meciurile amicale.

Acest lucru nu a fost pe placul lui Laurentiu Reghecampf, care i-a transmis, de asemenea public, lui Duckadam ca vor avea o discutie serioasa la revenirea Stelei in Romania. A fost momentul in care "eroul de la Sevilla" a spus ca nu raspunde decat in fata lui Becali si a amenintat chiar cu demisia de la Steaua.

Surpriza la Steaua: Duckadam anunta ca si-ar putea da demisia

Ulterior, Duckadam a anuntat, imediat dupa finalul meciului amical dintre Steaua si Trencin, ca ar putea demisiona din functia de presedinte de imagine.

Fostul mare portar a mentionat ca va lua aceasta decizie in cazul in care nu va fi lasat sa-si exprime si criticile in continuare, asa cum doreste Laurentiu Reghecampf. In cele din urma, acesta a batut in retragere si a explicat motivele pentru care s-a suparat pe Duckadam in urma cu o saptamana.

"Nu am nicio problema cu Helmuth. Eu am spus atunci ca voi avea o discutie cu el. Eu imi doresc ca la clubul nostru sa existe o ierarhie. Oamenii din cadrul clubului trebuie sa apere intotdeauna echipa, sunt platiti de club pana la urma. Aceste critici le facem noi intern, iar el face parte din staff-ul nostru, face parte din clubul Steaua", a explicat Reghecampf.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Helmuth Duckadam Ghencea, #Helmuth Duckadam scandal Reghecampf , #Steaua