Gorghiu, despre moartea lui Condrea: Parerile lui Ponta si Ghita numai de om zdravan la cap nu sunt

Luni, 23 Mai 2016, ora 17:40
5840 citiri
Gorghiu, despre moartea lui Condrea: Parerile lui Ponta si Ghita numai de om zdravan la cap nu sunt
Foto: Ziare.com

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca asteapta sa vada concluziile anchetei accidentului in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, subliniind faptul ca politicieni ca Victor Ponta si Sebastian Ghita incearca "sa extraga profit politic" din acest eveniment.

"Nu e deloc placut sa vezi ca se intampla genul acesta de accidente, insa e o ancheta in curs, astept sa vad concluziile anchetei. Autoritatile au obligatia sa investigheze ce se intampla si sa faca publice concluziile anchetei.

Din pacate, suntem pe taramul speculatiilor la acest moment, (...) cred ca politicienii au obligatia sa nu se repeada sa traga concluzii, au obligatia sa nu emita pareri sau ipoteze. Constat ca sunt destui politiceni lipsiti de scrupule care se comporta ca niste corbi si incearca sa extraga profit politic dintr-un eveniment nefericit", a declarat, luni, la sediul PNL, Alina Gorghiu, relateaza News.ro.

Ponta, acuzatii grave la moartea lui Condrea: Iohannis a facut un efort intens de a musamaliza aceasta afacere

Ea a aratat ca se refera la Victor Ponta si Sebastian Ghita.

"Cuplul, sudat in prietenie si afaceri, Ghita-Ponta a fost primul care a reactionat invocand si emitand niste pareri care numai de om zdravan la cap nu sunt", a spus Gorghiu, precizand ca cei doi fac astfel de afirmatii "din prea mult timp liber" si din "lipsa de echilibru la mansarda".

Intrebata ce mai poate face in momentul de fata Comisia de control a activitatii SRI, Gorghiu a raspuns ca acum nu mai poate face nimic in aceasta chestiune, competentele Comisiei incetand in momentul in care incepe ancheta penala.

Patronul Hexi Pharma a murit Sebastian Ghita: Vom cere ca echipa de filaj sa faca public filmul accidentului (Video)

Patronul Hexi Pharma a murit - Predoiu vorbeste si de crima. Ponta e socat: Cine are putere sa faca asa ceva?!?

"In opinia mea, Comisia de control SRI avea multe oportunitati sa faca ceva, dar nu in speta de fata. Au fost nenumarate situatii in care onorabilii membri ai acestei Comisii ar fi trebuit sa comunice public, sa ceara informatii, sa incerce sa faca lumina. Acum, cand este o ancheta penala in desfasurare, ma indoiesc ca au ce face.

Competentele lor inceteaza in momentul in care incepe ancheta penala (...) Nu vad ce ar face aceasta Comisie in afara de atmosfera si inteleg ca unii membri ai Comisiei, in loc sa-si vada de dosarele domniilor lor, speculeaza acest moment in defavoarea anchetei", a aratat copresedintele PNL.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina

Un barbat despre care se presupune ca ar fi Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs duminica seara in apropiere de Buftea. Cadavrul a fost depus la IML pentru necropsie, iar fosta sotie a lui Condrea a venit sa il identifice. De asemenea, a fost solicitat testul ADN.

Dan Condrea fusese chemat luni dimineata la DNA pentru audieri in dosarul dezinfectantilor diluati, surse judiciare confirmand informatiile aparute in presa potrivit carora procurorii urmau sa instituie anumite masuri privative impotriva lui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Alina Gorghiu Dan Condrea murit, #Condrea murit accident, #Ponta condrea murit, #Ghita Condrea murit , #accident Dan Condrea