Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina

Duminica, 22 Mai 2016, ora 20:48
58832 citiri
Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina
Foto: Digi24

Patroul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, in urma unui accident rutier.

Accidentul s-a petrecut in judetul Ilfov, masina la volanul careia se afla barbatul ciocnindu-se violent de un copac, transmit televiziunile de stiri.

Identitatea victimei nu este 100% confirmata, avand in vedere ca, desi asupra sa s-au gasit actele de identitate ale lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, chipul barbatului a fost desfigurat in urma impactului.

La putin timp dupa accident fosta sotie a lui Condrea a venit la fata locului si l-a identificat dupa haine, insa vor fi efectuate si teste ADN pentru o identificare precisa.

Surse citate de Digi24 sustin ca masina implicata in accident, un Opel, este inmatriculata pe numele tatalui lui Condrea.

Afla care sunt beneficiile si riscurile acoperite de asigurarile de viata

"Pacientul prezenta leziuni extrem de grave incompatibile cu viata. Nu s-a putut face nimic. Pacientul a murit. Masina era extrem de grava avariata", a declarat Alice Grasu, de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti, la Antena 3, precizand ca primii colegi care au ajuns la fata locului i-au transmis ca masina "era facuta bucati" si ca victima era in afara caroseriei masinii.

Citeste pe acelasi subiect:

Ipoteza sinuciderii, luata in calcul de anchetatori

Dan Condrea era singur in masina. Accidentul a avut loc in apropierea fabricii Hexi Pharma, intre Buftea si Corbeanca. In zona respectiva nu exista nicio curba, drumul este drept si fara obstacole, ceea ce i-a facut pe anchetatori sa ia in calcul si ipoteza sinuciderii. Mai mult, in zona nu exista urme de franare, dupa cum a relatat si purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, Claudia Burada.

"Sesizarea a fost primita la 112 la 18:45. Este vorba de un singur autoturism implicat. Accidentul s-a produs in satul Tamas, Ilfov, masina se deplasa dinspre Corbeanca inspre Buftea. Colegii mei nu au gasit urme de franare, luam in calcul orice ipoteza. Autovehiculul va fi supus unei expertize.

Era un barbat, 39 de ani conform documentelor este persoana la care faceti referire (Dan Condrea - n.red). Nu putem confirma, urmeaza sa fie ridicate probe ADN. Exista doi martori, un biciclist si un sofer care se afla intr-o masina depasita de cea in cauza. Urmeaza sa se stabileasca viteza si orice alte detalii care ne-ar putea indica cauza accidentului.

Putem sa va comunicam ca nu au existat urme de franare si luam in calcul si varianta sinuciderii. Unul dintre martori a fost audiat si urmeaza sa fie audiat si cel de-al doilea", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, Claudia Burada.

Foto: Romania TV

Foto: Romania TV

Foto: Romania TV

Firma lui Dan Condrea, Hexi Pharma, se afla in mijlocul unui scandal izbucnit dupa ce Catalin Tolontan a dezvaluit in Gazeta Sporturilor ca dezinfectantii furnizati spitalelor au concentratii mai mici decat cele inscrise pe eticheta, informatiile fiind confirmate de testele de laborator cerute de Ministerul Sanatatii.

Printre consecintele acestor dezvaluiri amintim demisia ministrului Patriciu Achimas Cadariu, dar si deschiderea unui dosar penal si controale inopinate la Hexi Pharma, dar si la numeroase unitati spitalicesti din tara.

Scandalul dezinfectantilor: Perchezitii la spitale, Hexi Pharma si acasa la patron

Scandalul dezinfectantilor - Iohannis: Din experienta stiu ca SRI si-a facut treaba, alte institutii nu (Video)

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Patronul Hexi Pharma murit, #murit Dan Condrea , #accident Dan Condrea