Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare Update

Joi, 02 Iunie 2016, ora 14:27
3780 citiri
Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare Update
Foto: Arhiva Ziare.com

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a fost pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare, in dosarul deschis de DNA in urma scandalului urias in care este implicata firma de dezinfectanti a lui Dan Condrea.

Ea a fost audiata, joi dimineata, la sediul DNA din Capitala, unde a dat o declaratie in calitate de suspect si i s-a adus la cunostinta faptul ca este pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare.

Directorul Hexi Pharma se afla deja in arest la domiciliu, din 27 mai, intr-un alt dosar, cel deschis impotriva companiei de dezinfectanti de catre Parchetul General.

La iesirea din sediul DNA, Flori Dinu nu a vrut sa stea de vorba cu jurnalistii, acuzandu-i pe reporteri ca o hartuiesc: "Nu pot sa va spun. Va rog frumos! Deja ma hartuiti.... Nu pot sa va declar nimic. Imi pare rau".

Nici avocatul ei nu a vrut sa stea prea mult la discutii, dezvaluind doar ca procurorii nu au luat nicio masura preventiva impotriva clientei sale si ca Flori Dinu a fost pusa sub acuzare.

"Lasati-ma sa respir! Nicio masura nu a fost luata, doar i s-a explicat. O sa aflati din comunicatul Parchetului", a spus avocatul.

Update: 15:00 - Uliana Ochinciuc si Radu Ochinciuc sunt cercetati sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile pentru spalare de bani. Citeste mai multe detalii despre nautatile din dosar din comunicatul DNA.

Procurorii DNA au audiat, joi dimineata, mai multe persoane in dosarul Hexi Pharma. Pe langa Flori Dinu, la audieri s-au mai prezentat sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, si un fost director al firmei, in prezent aflat in inchisoare intr-un alt caz, Miron Panaitescu. El este cel care s-ar fi ocupat de fondurile europene accesate de Hexi Pharma.

Toti trei au fost audiati in dosarul deschis de DNA in urma scandalului urias in care este implicata firma lui Dan Condrea, Hexi Pharma. Compania este acuzata ca a furnizat spitalelor din tara noastra dezinfectanti diluati de pana la zece ori, punand in pericol viata pacientilor.

Dan Condrea ar fi urmat sa fie pus sub acuzare de catre Parchetul General pe 23 mai, insa pe 22 mai a murit in urma unui accident violent, dupa ce s-a izbit cu masina de un copac de pe marginea drumului, in apropiere de localitatea Buftea, judetul Ilfov.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Flori Dinu pusa acuzare, #Flori Dinu complicitate delapidare, #director Hexi Pharma DNA , #ancheta
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Ati umflat-o pe Flori. Bine. Corect. Dar pe Uliana si pe ceilalti