Andreea Paul: Insolventa Hidroelectrica a omorat contractele facute pe bune

Marti, 14 August 2012, ora 13:07
2334 citiri
Andreea Paul: Insolventa Hidroelectrica a omorat contractele facute pe bune
Foto: Arhiva

Intrarea Hidroelectrica in insolventa nicidecum nu a reusit sa rezolve problema "baietilor destepti", a declarat, marti, vicepresedintele PDL, Andreea Paul Vass.

Aceasta considera, in cadrul unui interviu acordat RFI Romania, ca masura a "omorat" contractele corecte.

Pentru Andreea Paul Vass, intrarea Hidroelectrica in insolventa este "o decizie foarte controversata" cu care nu va fi "niciodata de acord".

Intrarea Hidroelectrica in insolventa "nicidecum nu a reusit sa rezolve problema "baietilor destepti", dar a reusit sa omoare contractele facute pe bune, contractele corecte. Asa se face ca firme care anterior erau solide si aveau relatii contractuale corecte cu Hidroelectrica acum sunt in fata riscului de faliment, pentru ca nu-si mai incaseaza sumele cuvenite".

Vass precizeaza ca "Moody's a retrogradat mai multe companii si Transelectrica de curand si Hidroelectrica. Tot Moddy's a retrogradat si a modificat perspectiva ratingului obligatiunilor de stat ale Romaniei de la stabila la negativa, obligatiunile in valuta la fel in moneda locala pe termen lung si scurt. Deci lucrurile nu se arata deloc pozitive".

Iesirea din insolventa a Hidroelectrica in aceasta toamna, asa cum unii "trambiteaza triumfalist", nu este posibila, un termen realist fiind luna iunie 2013, potrivit reprezentantului administratorului judiciar al companiei, Remus Borza.

Citeste mai multe despre Andreea Paul Vass: Intrarea Hidroelectrica in insolventa a reusit sa omoare contractele facute pe bune pe RFI Romania.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Vass Hidroelectrica insolventia, #Hidroelectrica insolventa USL , #insolventa
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Nu, femeie portocalie! Insolventa Hidroelectrica a scos la