Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ungureanu da lamuriri privind contractele Hidroelectrica "undeva dupa Paste"

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 19:32
1733 citiri
Ungureanu da lamuriri privind contractele Hidroelectrica "undeva dupa Paste"
Foto: gov.ro

Premierul Ungureanu va prezenta detalii legate de contractele bilaterale incheiate de Hidroelectrica "probabil undeva dupa Paste", a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

Totodata, Suciu a subliniat ca "negocierile sunt spre final in ceea ce inseamna raportarea statului roman la aceasta chestiune".

Tariceanu ii recomanda lui Ungureanu sa nu se amestece in privatizari

Purtatorul de cuvant al Guvernului a adaugat ca, la solicitarea premierului Ungureanu, ANRM a trimis o scrisoare companiei Chevron, in data de 4 aprilie, prin care solicita acordul scris pentru a putea face publice prevederile contractului semnat.

"Din punctul de vedere al ANRM si al Guvernului, in acest moment nu mai sunt elemente care pot fi supuse unui secret de stat. Avand insa in vedere anumite constrangeri comerciale pe care le impune orice contract, am solicitat Chevron sa ne transmita scris acest acord de desecretizare, pentru ca am vazut cu totii declaratiile din ultima perioada", a explicat Dan Suciu, raspunzand unei intrebari.

Corina Cretu: Daca nu pleaca Blejnar, trebuie sa plece Ungureanu

Suciu a precizat ca ANRM a trimis scrisoarea respectiva in data de 4 aprilie, dar "inca nu avem niciun raspuns scris in legatura cu aceasta solicitare". "Il asteptam. In momentul in care il avem, contractual si anexele vor fi publicate pe site-ul ANRM", a mai spus reprezentantul Executivului.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Mihai Razvan Ungureanu contracte Hidroelectrica, #contracte Hidroelectrica baieti destepti, #Mihai Razvan Ungureanu Chevron , #pret energie electrica