Hillary Clinton drege busuiocul: Se va impaca cu Obama printr-o imbratisare

Miercuri, 13 August 2014, ora 09:32
1862 citiri
Hillary Clinton drege busuiocul: Se va impaca cu Obama printr-o imbratisare

Hillary Clinton incearca sa repare relatiile cu Barack Obama, dupa ce i-a criticat dur politica externa fata de Siria, si abia asteapta sa "se impace cu o imbratisare" la o petrecere, a aratat purtatorul de cuvant al fostului secretar american de Stat.

Saptamana trecuta, fosta sefa a diplomatiei americane a criticat in termeni neobisnuit de aspri pozitia lui Obama fata de Siria, scrie Daily Mail.

Ulterior, insa, pare a fi revenit la sentimente mai bune, pentru ca un reprezenatnt al sau a aratat ca Hillary "l-a sunat pe presedintele Obama pentru a se asigura ca stie ca nimic din ce a spus nu a fost o incercare de a-l ataca pe el, politicile sau stilul sau de conducere".

"Ca orice prieteni care au de-a face cu atentia opiniei publice, ea abia asteapta sa se impace cu o imbratisare cand se vor vedea", cu ocazia petrecerii de miercuri de la Martha's Vineyard, organizata in onoarea sotiei unui responsabil al Partidului Democrat.

Clinton pare a juca in ambele tabere, spun observatorii: pe de o parte critica politicile lui Obama pentru a atrage tabara moderatilor obositi de calea de mijloc aleasa de Casa Alba, dar in public doreste sa se reconcilieze cu Obama, pentru a nu aliena democratii care doresc un presedinte ce ar urma politica lui Obama pentru inca opt ani.

Obama, criticat dur de Hillary Clinton

Hillary Clinton a parut a se distanta de ceea ce a numit intr-un interviu acordat publicatiei The Atlantic "esecul" politicii externe a presedintelui Barack Obama, adica decizia de a nu interveni in primele etape ale razboiului civil din Siria.

"Esecul SUA de a-i ajuta pe cei care protesteaza fata de regimul presedintelui sirian Bashar al-Assad a dus la ascensiunea gruparilor teroriste precum ISIL, care provoaca haos atat in Siria, cat si in Irak", a spus Hillary Clinton.

Intrebata ce crede despre sloganul lui Obama privind politica externa ("Don't do stupid shit", Nu face rahaturi prostesti - trad. aprox.), Clinton a raspuns: "Natiunile mari au nevoie de principii organizatoare si 'Nu face chestii idioate' nu este un principiu organizator".

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Hillary impacare Obama politica externa, #Hillary Clinton critica Barack obama , #Barack Obama