Toate tunurile pe Hillary Clinton: A incalcat legile federale?

Marti, 03 Martie 2015, ora 20:57
3328 citiri
Toate tunurile pe Hillary Clinton: A incalcat legile federale?

Fostul secretar american de stat Hillary Clinton a folosit doar email-ul personal, in perioada in care s-a aflat in aceasta functie, ceea ce ar reprezenta o incalcare a legilor federale.

Astfel, fosta Prima Doamna a Americii si favorita pentru o candidatura democrata la alegerile prezidentiale de anul viitor, si-a administrat indatoririle oficiale doar prin intermediul adresei personale de email, relateaza Fox News.

Aceasta descoperire ridica intrebari cu privire la accesul la arhiva completa a corespondentei fostului secretar american de stat, precum si cu privire la posibilitatea ca ar fi incalcat legea federala care prevede ca mesajele oficiale sa fie pastrate pentru arhivare.

Hillary Clinton, scandalul care i-ar putea bloca drumul catre Casa Alba

Contul de email a fost descoperit de comisia din Camera Reprezentantilor, care investigheaza atacurile din 2012 asupra consulatului american din Benghazi, Libia.

Hillary Clinton nu a avut un email oficial al guvernului american, in perioada mandatului sau in fruntea Departamentului de Stat al SUA, din perioada 2009-2013. In plus, consilierii sai nu au intreprins nicio actiune sa-i pastreze emailurile oficiale pe serverele guvernamentale, asa cum prevede legea federala.

In schimb, acestia au selectat din zecile de mii de pagini ale corespondentei lui Clinton email-urile care trebuie transmise catre arhivare.

Saptamana trecuta, Hillary Clinton s-a confruntat cu un alt scandal, dupa ce presa americana a dezvaluit ca fundatia Clinton a primit donatii de milioane de dolari din partea unor guverne straine in timp ce Hillary era secretar de Stat, ceea ce ridica semne de intrebare cu privire la un potential conflict de interese.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Hillary Clinton email, #scandal Hillary Clinton, #Hillary Clinton lege federala , #secretar de stat
Comentarii
Poza MeAgain
MeAgain
rank 5
Ca sa vezi ce convenabila situatie: tocmai cand erau pe punctul
Poza crisstiana
crisstiana
rank 1