Mormantul tatalui lui Hillary Clinton, vandalizat

Autor: Ana Ilie
Joi, 16 Aprilie 2015, ora 10:21
11810 citiri
Mormantul tatalui lui Hillary Clinton, vandalizat
Foto: Politico

Piatra de mormant a tatalui lui Hillary Clinton, Hugh Rodham, a fosta rasturnata. Politia din Pennsylvania trateaza incidentul drept un posibil caz de vandalism, care vine dupa ce Hillary si-a anuntat intentia de a candida la presedintia SUA.

Seful politiei din Scranton, Carl Graziano, a precizat ca o persoana a anuntat ca piatra de mormant a fost rasturnata in cimitirul Washburn Street, marti dimineata, scrie Politico.

Este cel mai probabil un act de vandalism pentru ca "nu sunt sigur cum altfel s-ar fi putut rasturna", a explicat acesta.

"Sper ca acest incident nu are nimic de-a face cu politica, pentru ca e pur si simplu gresit", a afirmat si groparul Paul McGloin, care ingrijeste mormantul lui Hugh Rodham inca de la inmormantarea acestuia, in 1993.

Graziano a vazut piatra de mormant luni si era intacta, insa luni seara a fost anuntat ca a fost rasturnata, apoi marti dimineata s-a intalnit cu politistii.

Hugh Rodham a murit in urma unui atac cerebral in 1993, in Little Rock, Arkansas, la cateva luni dupa investirea in functie a presedintelui Bill Clinton, si a fost ingropat in orasul natal, Scranton.

Incidentul survine la cateva zile dupa ce Hillary Clinton a anuntat ca va candida pentru nominalizarea Partidului Democrat la alegerile prezidentiale.

Anuntul pe care-l astepta America: E oficial, Hillary Clinton vrea sa fie presedinte (Video)

Hillary Clinton a aparut prima data in lumina reflectoarelor cand sotul sau, Bill Clinton, a castigat alegerile prezidentiale din SUA, in 1992.

Obama, despre Hillary Clinton: Ar fi un presedinte excelent, e prietena mea

De atunci, ea a devenit o voce puternica in politica, fiind 8 ani senator. A intrat si in 2008 in cursa pentru Casa Alba, insa fara succes. Din 2009 si pana in 2013 a fost secretar de stat.

Hillary Clinton isi anunta o noua candidatura la Casa Alba

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#mormant tata Hillary Clinton vandalizat, #Hillary Clinton candidatura presedintie , #stiri Hillary Clinton