Horea Uioreanu: Romania are trei premieri - Franks, Basescu si Boc

Duminica, 30 Octombrie 2011, ora 15:28
860 citiri
Horea Uioreanu: Romania are trei premieri - Franks, Basescu si Boc
Foto: Arhiva

Jeffrey Franks, Traian Basescu si Emil Boc, sunt trei oameni, Doamne, si toti trei cu veleitati de premier, sustine deputatul PNL Horea Uioreanu.

"Astazi Romania este cu adevarat 'land of choice', fiind singurul stat din lume cu trei prim-ministri, dar care pare neguvernata", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Domnul Franks, trimisul FMI la Bucuresti, domnul Basescu, trimisul romanilor la Cotroceni si domnul Boc, trimisul domnului Basescu la Palatul Victoria, se comporta asemenea unui sef de guvern. Fiecare dintre cei trei domni isi da cu parerea in ceea ce priveste bugetul Romaniei pe anul 2012, fara a spune nimic. Asa am aflat, deocamdata, ca vom avea crestere economica, daca nu cumva vom trece din nou pe minus. Salariile si pensiile vor ingheta, cauza inghetului fiind in insorita Grecie", apreciaza Horia Uioreanu.

Pentru ca romanii sa priceapa bine ce-i asteapta, cei trei "corifei ai constructiei economice au apelat la figuri de stil", continua deputatul liberal.

"Astfel, domnul Franks ne-a sfatuit sa facem din Romania o masina greu de furat. Nu ne-a spus cum sa facem ca mecanicii, adica clientela politica a PD, sa nu mai fure piesele motorului... Domnul Basescu a terminat cu bugetarul gras care sta in spatele bietului angajat din sistemul privat, nu mai spune nimic despre baietii destepti din energie, acum are o noua jucarie: deschiderea exploatarii de la Rosia Montana, scop in care a aruncat in lupta si o arma secreta cu numele de cod EBA", adauga Uioreanu.

Cat despre domnul Emil Boc, liberalul apreciaza ca "domnia sa pare blocat in copilarie. Doar asa se explica tot mai desele referiri la renii lui Mos Craciun si la sania cu cadouri a acestuia. O sanie care nu va trece pe la romani nici anul acesta!".

"Romania a devenit o tara a paradoxurilor. Gradina Carpatilor pare sa aiba trei premieri, dar sa nu fie guvernata. Fiecare dintre cei trei are pareri si face analize, dar solutiile reale si potrivite situatiei in care ne aflam stralucesc prin absenta. Romanii au inteles ca vine iarna, ca salariile si pensiile ingheata si cresc preturile la alimentele de baza, la gaze naturale si energie electrica. Si sunt convins ca au inteles ca nu e in regula sa ai un premier numit si doi autoimpusi, pentru ca, in acest caz, unde-s multi ca ei haosul creste si saracia sporeste", se arata in finalul comunicatului.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Horea Dorin Uioreanu PNL, #Uioreanu Romania trei premieri , #stiri Horea Dorin Uioreanu