Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun cu cine sa te insotesti

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 11:44
18528 citiri
Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun cu cine sa te insotesti

E luna plina? E Marte retrograd? Astrele ne influenteaza viata mai mult decat credem. Astrologii spun ca relatii interumane sunt si ele dictate de sus.

Inconstient si involuntar tragem la zodiile care ni se potrivesc, care ne completeaza. Ascendentul este si el important.

Tu esti Taur si prietenul tau cel mai bun este Pesti? Aici e mana astrelor! Iata, deci, cum se inteleg zodiile!

Zodiile de Pamant si Zodiile de Apa

Taurul, Fecioara si Capricornul sunt zodiile de pamant ale zodiacului. Nativii sunt bine infipti in realitate. Au o fire inclinata spre material si se pricep tare bine la facut bani.

Nu degeaba cei mai bogati oamenii ai lumii s-au nascut sub semnul Fecioarei. Totusi, nimeni nu va aprecia placerile vietii mai bine ca un semn de pamant: un somn bun, o mancare delicioasa. Sunt familisti convinsi, devotati si stabili, potrivit Gotohoroscope.com.

Zodiile de apa - Rac, Scorpion, Pesti - vor sti mereu cum sa mangaie un pamantean. Sensibile si dragastoare, doar rabdarea lor poate calma incapatanarea dezlantuita a nativilor.

Cei nascuti sub semnul pamantului, la randul lor, ii stabilizeaza pe visatorii si emotivii guvernati de apa. Pana la urma, intreaga omenire s-a nascut din pamant si apa. Cum ar putea sa nu se inteleaga zodiile patronate de niste elemente care se completeaza atat de bine?

Zodiile de Foc si Zodiile de Aer

Ii recunosti imediat - carismatici, increzatori, plini de optimism. Nu ai cum sa nu ii remarci pe cei nascuti in zodiile de foc. Fie ca e Berbec, Leu sau Sagetator, nativul e dinamic, furtunos si impulsiv. Inflacararea lor se potriveste perfect cu firea intelectuala a celor de aer.

Cu alte cuvinte, aerul din Gemeni, Balanta si Varsator intretine arderea patimasilor condusi de foc. Mobilitatea si adaptabilitatea aerului are capacitatea de a tempera flacara, aparent de nestavilit.

Balanta nu va fi deranjata daca nu este in centrul atentiei, ii va lasa fericita locul marelui Leu. De asemenea, atat zodiile de aer, cat si cele de foc, sunt inclinate spre cunoastere, idealism, perfectionism.

Cele enuntate sunt orientative, nu sunt niste reguli stricte. Totusi, daca o sa va intrebati prietenii ce zodii sunt, s-ar putea ca mare sa va fie mirarea cand veti afla ca multi va sunt compatibili din punct de vedere astrologic.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#compatibilitate zodii, #zodii care se potrivesc, #zodie foc, #zodie aer, #zodie pamant, #zodie apa , #compatibilitati zodii