Horoscop de calatorie: 20 decembrie - 2 ianuarie

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 12:45
3797 citiri
Horoscop de calatorie: 20 decembrie - 2 ianuarie
Foto: Ziare.com

Sagetator

Toate ideile tale prind foarte bine la companionii tai de Sarbatori, pentru ca vii cu propuneri amuzante de a vizita locuri frumoase si de a va distra de minune. Alegi o destinatie draga inimii tale, unde ai mai fost si altadata, chiar daca cei din jur ar mai dori o schimbare, dar ce rost sa schimbi directia daca de fiecare data a iesit perfect?

Vrei odihna multa de Craciun, dar vrei provocare intelectuala de Anul Nou, de aceea e posibil sa alegi sa petreci Revelionul ori cu colegii de serviciu, ori cu un grup de persoane tinere cu care ai multe de discutat. Nu ajunge doar sa mananci, sa dansezi sau sa bei, ci ai nevoie de o companie care sa te stimuleze intelectual: jocuri de societate, conversatii incitante, polemici pe orice tema, asta da petrecere de Revelion! Sarbatori interesante!

Capricorn

Nu esti in apele tale de Sarbatori, ceva lipseste pentru a te simti bine, mai ales daca pleci departe de casa. Poate nu ai avut suficienti bani pentru a-ti permite o petrecere mai interesanta, iar ceea ce primesti in schimb mai degraba te irita. Poate printre companionii tai se afla o persoana care strica atmosfera cu o atitudine agresiva, poate din cauza catorva pahare in plus. Nu e recomandabil sa pleci la drum chiar in ajun de Craciun, pentru ca exista pe undeva un risc minor de a-ti strica placerea drumului. Revelionul este facut pentru a te odihni, de aceea nu prea ai dispozitie sa pleci spre locuri in care e nevoie de un consum mai mare de energie. Daca e sa pleci de acasa, ar fi perfect undeva la o pensiune linistita, unde sa poti dormi pana la pranz si sa mananci bine. Sarbatori fara incidente!

Varsator

Invitatia de a pleca undeva de Craciun poate aparea in ultima clipa, deci trebuie sa-ti faci bagajele repede, altfel ramai acasa. Escapadele incitante nu lipsesc de Sarbatori, incat e o reala placere sa iesi la plimbari lungi prin paduri sau sa urci pe derdelus cu cei mici, pentru ca, la cata energie ai acumulat, ar fi pacat sa o lasi sa se consume stand degeaba. Cauta preocupari cat mai dinamice cum ar fi skiul, sania, ATV-ul sau orice alta activitate care sa-ti puna adrenalina in miscare. De Revelion e posibil sa fii un pic mai comod si sa preferi sa stai acasa sau sa mergi in acelasi loc ca si anul trecut. Banal oarecum, dar pe placul tau in cazul in care ai obosit de prea multa agitatie. Un an Nou plin de actiune!

Pesti

Ai atitudini total diferite la cele doua Sarbatori care se apropie. Daca de Craciun esti dornic de distractie, de miscare, de soare si plimbare, de Revelion devii un pic mai calm si preferi petreceri mai linistite. Ar fi ideal un Craciun in tari exotice, la mare, la caldura, daca le-ai pregatit din timp, sau intr-un oras celebru, unde sa te distrezi in companii cat mai animate, de exemplu in centrul Parisului, pentru ca esti mai expansiv si preferi Sarbatori pline de culoare si de actiune. Te linistesti de Revelion, pentru ca mergi intr-un loc cu o incarcatura spirituala aparte sau te retragi intr-un spatiu mai intim, la o cabana sau intr-un satuc cu iz istoric. An Nou fericit!

Berbec

Pregatesti calatoriile cu multa atentie, pana in cele mai mici amanunte, pentru ca nu vrei sa fii luat prin surprindere de ceva. Pleci la drum lung, poate peste hotare, deci inarmeaza-te cu rabdare, cu bani, cu benzina in rezervor si cu haine groase, pentru ca e mai bine sa fii prevazator decat sa-ti lipseasca ceva la destinatie. Simti nevoia sa te lauzi tuturor cu destinatia spre care te indrepti, convins ca vei avea Sarbatori linistite. Si de Craciun, si de Revelion, veselia te va insoti la drum si vei avea parte de un final de an reusit, in locuri frumoase si in companii amuzante. Nu te uiti cat scoti din buzunar pentru aceste placeri, daca stii ca asa poti aduce fericirea pe chipul celor dragi. Poti considera acest final de an ca un bonus pentru munca de peste an! La multi ani!

Taur

Ai multe drumuri de facut spre destinatii foarte diferite. Te asteapta si familia de Sarbatori, dar ai vrea sa pleci si undeva cu prietenii. Se pare ca preferi compania oamenilor tineri, pentru ca alaturi de ei poti incerca activitati de vacanta pe care nu ai avut curajul sa le incerci inainte. Indiferent de varsta pe care o ai, nu eziti sa incerci sa faci schi pentru prima oara sau sa faci Revelionul in mijlocul orasului, pentru ca aceste zile de sarbatoare merita sa fie petrecute in aer liber, intr-un spatiu nou, pe care nu l-ai mai incercat niciodata. Poate acum schimbi pentru prima oara destinatia de Sarbatori si pleci in cu totul alt loc decat in alti ani. E un inceput! Petrecere frumoasa!

Gemeni

Ceva nu iese chiar perfect in planurile tale de calatorie pentru acest final de an. Ori se anuleaza vreun zbor, ori nu mai poti ajunge la destinatia propusa din cauza unor probleme de ultima ora, ca atare nu-ti face planuri prea amanuntite, pentru ca exista riscul sa nu-ti iasa chiar asa. Daca astepti rudele de departe sa vina la tine de Sarbatori, si aici poti avea unele surprize, pentru ca nu pot ajunge din cauza vremii sau a unor probleme care le-au stricat planurile de plecare. Daca ai drumuri lungi de facut, inarmeaza-te cu rabdare si mai ales cu informatii, ca sa nu spui ca nu ai stiut. De la orarul de zbor pana la starea vremii, toate sunt motive de ingrijorare. Sarbatori linistite!

Rac

Esti printre cei mai putin privilegiati atunci cand vine vorba de calatorii de Sarbatori, pentru ca ceva nu iti permite sa ajungi acolo unde ai visat intr-o stare perfecta. Ori nu ti-ai programat nicio iesire, ori apar unele situatii neprevazute care iti strica planurile, de aceea se poate spune ca, pe parcursul deplasarilor pe distante lungi sau scurte, vei fi foarte stresat, incat nu iti face nicio placere sa iesi din casa. Ori ajungi intr-un loc sub asteptari, ce naste dezamagiri profunde, ori te paste vreo raceala incat, in loc sa petreci si sa te distrezi, stai doar in pat cu ceaiuri si medicamente. Incearca sa nu le strici si celor care te acompaniaza placerea Sarbatorilor. Eventual ramai tu acasa! Multa sanatate!

Leu

Pleci la drum cu mult entuziasm, convins ca la destinatie te asteapta locuri frumoase, oameni veseli, petreceri de varf, dar vai, socoteala de acasa nu e aceeasi cu cea din targ. Tot entuziasmul tau paleste cand vezi ca toate planurile facute nu se ridica la nivelul pretentiilor tale. Ar fi bine sa pleci cu asteptari mai modeste, ca sa nu-ti strici Sarbatorile cu critici si reclamatii la adresa celor care ar fi trebuit sa-ti asigure o vacanta perfecta. Nu poti pretinde servicii de cinci stele daca tu ai facut economii, deci cantareste foarte obiectiv cat ai investit si ce ai primit. Sarbatori relaxante!

Fecioara

Ai ocazia sa ajungi prin doua locuri, pentru ca intr-o parte faci Craciunul, si in alta parte Revelionul, deci ce poate fi mai placut decat sa schimbi decorul la doar cateva zile distanta? Daca petreci Craciunul in familie, cu siguranta vei fi tentat sa pleci de Revelion intr-un loc mai costisitor, unde sa-ti poti arata hainele noi, coafura perfecta si bunastarea, caci ce este un Revelion reusit daca nu o etalare a situatiei materiale a fiecaruia? Ai cu ce te lauda, cheltui cat poti, deci pleaca la drum cu portofelul plin si cu ce ai tu mai bun, pentru ca vei face impresie! Sarbatori imbelsugate!

Balanta

Daca pleci la drum, intarzierile vor fi cel mai mare inamic al calatoriilor, mai ales ca ai si obiceiul de a pleca in ultima clipa, cu bagajele pregatite in pripa si fara o pregatire prealabila minutioasa. Tocmai pentru ca pleci in fuga, sigur te vei trezi la destinatie fara un obiect necesar in bagaj: ca ai uitat pijamaua n-ar fi o problema, dar sa uiti actele sau schiurile atunci e intr-adevar o situatie jenanta. Ai noroc de companioni mult mai prevazatori decat tine, incat ar fi de preferat sa nu fii tu initiatorul acestor calatorii, altfel ii vei incurca pe toti cu zapaceala ta. Lasa-i pe ei sa stabileasca toate detaliile, tu doar urmeaza-i. Sarbatori vesele!

Scorpion

Craciunul iti iese ca la carte, esti plin de energie, ai chef de miscare si nu poti sta locului nicio zi. Trebuie sa iesi, sa te plimbi, sa te misti, sa consumi energia, sa faci lucruri noi, de care nu ai avut timp tot anul, deci pregateste planuri de Sarbatori originale, in care sa-i atragi si pe altii care au acelasi chef de aventura ca si tine. Initiativele tale prind bine la toti cei prezenti, incat vei deveni un fel de lider in fata tuturor, si toti te vor urma oriunde i-ai duce, chiar si in varf de munte. De Revelion insa, simti nevoia sa fii un pic mai asezat si preferi ori un local linistit, ori putina intimitate. Eventual o fuga la munte sau la tara ar suna perfect. Sarbatori odihnitoare!

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop de calatorie, #horoscop saptamanal , #horoscop 2010
Comentarii
L
Lake
rank 1
Pe baza profetiilor mincinoase nu poti sta nici locului...,