Horoscop de calatorie 6-12 decembrie

Luni, 06 Decembrie 2010, ora 12:49
2397 citiri
Horoscop de calatorie 6-12 decembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

Nu prea te trage ata la drum, acum preferi mai mult linistea si tihna comoda in propriul camin. Daca ar fi totusi sa ajungi pe undeva, mai departe de casa, te inchizi intr-o cabana si preferi sa dormi si sa lenevesti cu o cana de vin in mana. Nu te atrag excursiile obositoare, vremea de afara nu te imbie la prea mult sport de iarna, dar e buna si odihna! Daca ar fi sa pleci, te atrag mai mult orasele de provincie sau casa de la tara.

Capricorn

Nu te astepta la drumuri iesite din comun, pentru ca treci prin aceleasi locuri cu care esti obisnuit. Nu a venit inca vremea marilor calatorii, acum avand prea multe alte treburi de adus la zi ca sa mai ai timp si de plimbare. Va veni si vremea lor, deci acum concentreaza-te la tot ce ai de facut, pentru ca de sarbatori sa iti poti permite o calatorie mai importanta. Acum esti mai static, mai comod, cu treburi pe langa casa si serviciu.

Varsator

Chiar daca nu e vremea plimbarilor, te bucuri inca de pe acum de ceea ce te asteapta in saptamanile urmatoare. Stabilesti cu familia si cu prietenii planurile de sarbatori si, chiar daca nu esti in cea mai buna forma fizica, va trebui totusi sa pui in program si cateva iesiri in natura, ar fi pacat sa stai doar acasa si sa mananci.

Daca ai copii care vor joaca si distractie, te vor scoate din casa si te vor obliga sa te misti, deci nici vorba de lene si odihna. Nu calatoresti prea departe acum, dar pregatesti viitoarele excursii.

Pesti

Primesti o invitatie de a insoti un prieten la drum si profiti imediat de ocazie pentru a iesi un pic din cotidian. Poate iti cere sa-i faci un serviciu cu masina sau doar sa-l ghidezi pe un traseu mai complicat si iti convine ca poti fi de folos.

E o placere sa iesi putin din casa, chiar daca nu pleci prea departe, dar ai ocazia de a intalni oameni cu care ai ce discuta si de a vedea locuri care te relaxeaza. Discuti cu prietenii incotro sa evadati de sarbatori sau iti anunti de pe acum vizita la rudele de departe.

Berbec

Nu poti calatori in conditiile la care ai sperat, ca atare mai redu si tu din pretentii. Daca pornesti la drum cu vise imposibile, ca ai sa stai in conditii de cinci stele, desi tu ai cumparat oferta de la reduceri, atunci fii sigur ca vei avea o calatorie ratata. Trebuie sa treci cu vederea multe aspecte care nu sunt perfecte...

Taur

O sansa noua de a pleca la drum apare pe nepusa masa si, desi te ia prin surprindere, faci tot posibilul sa o valorifici. Calatoriile sunt agitate, obositoare, dar te pun serios in priza, fiind doza de energie de care aveai nevoie. Micile incidente pot fi legate de mijloacele de transport, deci inarmeaza-te cu rabdare daca se ivesc intarzieri in trafic.

Gemeni

O calatorie neprevazuta in interes de serviciu este ocazia perfecta de a mai schimba decorul si de a vedea locuri noi. E o placere sa pleci la drum si reusesti sa gasesti si cateva ore doar pentru bucuria ta. Iti rezolvi sarcinile de serviciu cat mai repede, pentru a te distra un pic inainte de a te intoarce acasa. Pleci spre un oras cu multe tentatii, deci ar fi pacat sa le ratezi.

Rac

Nu-ti face planuri prea indepartate cu privire la calatoriile urmatoare, pentru ca se pot ivi tot felul de piedici care nu te vor lasa sa le duci la indeplinire asa cum ai dori. Pregateste calatoriile pas cu pas, fara programari pe saptamani inainte. Daca pleci la drum, ia-ti si o rezerva buna de timp, pentru ca principalul motiv al deceptiilor e legat de timpul pe care il ai la dispozitie, intotdeauna prea putin pentru cate ai in plan.

Leu

Ceva lipseste pentru a-ti permite sa calatoresti in conditiile pe care le visezi si esti nevoit sa mai reduci din pretentii. Nu ai bani nici pentru un concediu de lunga durata, nici in destinatii exotice, ca atare trebuie sa te multumesti cu conditii mai modeste. Nu trebuie sa ajungi la schi in Alpi ca sa te bucuri de zapada, ci poti fi la fel de bucuros cu o plimbare la tara, la parinti, unde sa redescoperi ascunzisurile copilariei.

Fecioara

Nu visa prea departe atunci cand vine vorba de calatorii, pentru ca nu sunt intrunite toate conditiile unei iesiri perfecte. Ceva lipseste pentru a-ti permite acum sa calatoresti, ori nu e timp, fiind prins in tot felul de proiecte profesionale care se cer aduse la un anumit nivel, ori nu ai cu cine pleca, insotitorii tai fiind ocupati cu alte planuri.

Stai acasa, rasfoiesti fotografiile vechi, navighezi pe site-uri de turism si visezi cu ochii deschisi la clipa plecarii in concediu.

Balanta

Discuti cu familia despre planurile de sarbatori si toata lumea tinde spre o iesire la munte. Pregateste terenul pentru viitoarea excursie si ocupa-te de micile detalii care vor incanta pe toata lumea. Posibil sa alegi aceeasi destinatie ca si anul trecut, pentru ca, daca atunci a iesit bine, ce rost ar avea sa schimbi traseul? Te gandesti la zapada, la focul din semineu, la plimbari cu sania, la vin fiert si somn prelungit, dar si toti cei dragi care abia asteapta momentul pe care il pregatesti cu grija.

Scorpion

Drumurile acestei perioade nu sunt lipsite de agitatie si nervi, dar nici sa agravezi si tu situatia in plus nu e de dorit. Incearca sa nu raspunzi agresiv la cele mai mici motive de iritare pentru ca e o perioada aglomerata pentru multa lume, nu esti singurul irascibil. Daca fiecare ar da replici la fel de acide ca tine, nimeni nu s-ar mai intelege cu nimeni. Condu cu prudenta, nu te grabi si informeaza-te de fiecare data incotro te indrepti, ca sa nu iti sara tandara la capat ca nu e ceea ce credeai.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#horoscop de calatorie, #horoscop saptamanal, #horoscop 2010 , #horoscop 2010