Horoscopul de calatorie: 12- 18 iulie

Luni, 12 Iulie 2010, ora 16:11
1321 citiri
Horoscopul de calatorie: 12- 18 iulie
Foto: zodiac travel

Rac

Visezi frumos la locuri prin care stii si tu ca nu vei merge niciodata, dar nu faptul ca sunt destinatii intangibile te deranjeaza cel mai tare, ci agresivitatea cu care incearca unii sa te readuca cu picioarele pe pamant spunandu-ti ca visezi la cai verzi pe pereti. Nu pleca la drum cu iluzii prea mari pentru ca e posibil ca ceea ce vei descoperi pe parcurs sa nu fie conform reclamei facute la plecare. Cu cat pretentiile tale sunt mai modeste, cu atat sansa sa ai un concediu reusit creste.

Leu

Te atrag orasele universitare in cautarea unui loc unde sa-ti continui studiile sau zonele istorice vechi, precum Grecia si Italia, pentru ca nu iti doresti neaparat un concediu de odihna, ci unul de informare. Ai atatea de invatat din aceste locuri incat primesti avid toate detaliile care iti sunt transmise de ghizi sau de pliante turistice. Te intorci acasa toba de carte si-i vei stresa pe prieteni cu date istorice, ani, regi si imparati, care cu siguranta nu le sunt pe plac. Daca nu e vorba de zone istorice, poate pleci in pelerinaj religios.

Fecioara

Nu te astepta la calatorii lungi spre destinatii indepartate, pentru ca ai un program scurt pentru placerea ta. Ar fi bine sa eviti deplasarile nocturne pentru ca pot fi marcate de unele situatii neplacute sau noptile par sa fie, in general, stresul vacantei tale. Esti nemultumit de unele aspecte care apar pe parcursul calatoriilor, de parca anturajul este obositor, conditiile de cazare nu sunt la nivelul promis sau stai in preajma vreunui restaurant galagios, care nu te lasa sa te odihnesti.

Balanta

Esti de-a dreptul entuziasmat de faptul ca pleci in calatorie si pregatesti cu pasiune fiecare detaliu. Te preocupa garderoba pe care o iei cu tine in vacanta, dar si starea autovehiculului cu care pleci la drum pentru ca nu vrei sa lasi nimic verificat cu atentie inainte. Femeia din cuplu are un cuvant greu de spus pentru ca va prelua fraiele acestei actiuni, incat vacanta este la degetul mic al sotiei sau al mamei, de parca ea este cea care decide tot ce misca. Ceilalti o urmeaza, dar cu folos, pentru ca ea va face cele mai bune alegeri si la cazare, si la mancare, si la obiective turistice.

Scorpion

Ai avea de ales intre mare si munte, dar e posibil ca unele aspecte neprevazute sa nu te lase sa pleci acum nici intr-o parte, nici in alta. Serviciul te obliga sa contramandezi plecarea si evident ca esti indignat, dar cum esti genul de om imprevizibil si plin de surprize, e posibil sa dai pur si simplu un telefon colegilor si sa le spui ca ai plecat pe nepusa masa si nu mai vrei sa fii deranjat. Daca pleci la mare, urmareste starea vremii!

Sagetator

Banii par sa fie principalul inamic al planurilor tale de vacanta si, pentru ca nu ai inca resursele necesare, trebuie sa mai astepti. Privesti cu jind la colegii care isi permit o vacanta acum, cand tu esti inca pe baricade la serviciu, dar va veni si ziua cand tu vei pleca si ei raman la munca. Gestioneaza-ti cu atentie bugetul ca sa vezi ce iti poti permite din ofertele pe care le ai la dispozitie. Nu tinti la cele mai scumpe servicii, ci cauta, pe cat posibil, reducerile. Trebuie sa mai faci unele economii altfel, nu pleci nicaieri anul asta.

Capricorn

Serviciul nu te lasa sa pleci acum in vacante de placere si il privesti cu ostilitate pe seful care nu-ti aproba concediul. Este posibil ca in cazul in care aveai programata chiar acum plecarea, aceasta sa se amane din cauza sarcinilor pe care ti le arunca seful pe umeri. Singurele deplasari pot fi in interes de serviciu, dar nu ai voie sa stai prea mult pe unde treci, deci nici vorba sa mai apuci sa vezi si tu ceva din peisaj. Traiesti din amintirile din alte vacante.

Varsator

Daca ai sansa de a pleca la drum, poate fi o destinatie fantastica, unde te vei simti liber si vei inspira alt aer! Esti fericit tocmai pentru faptul ca simti libertatea cu toti porii, ca si cum ai evada dintr-un mediu obositor de care erai satul. Vrei sa incerci experiente unice, sa faci ce n-ai mai facut, sa fii cum nu ai mai fost, de aceea poate fi o calatorie unicat, remarcabila! Esti in stare sa duci originalitatea pana la o calatorie pe cont propriu, singur chiar, spre o destinatie speciala, care iti poate marca modul de a gandi.

Pesti

Ai de ales intre doua destinatii. Ai vrea, poate, sa le impaci pe amandoua, si mare si munte, si in tara si peste hotare, si la mama si la soacra, dar oricat ai incerca sa gasesti resurse pentru amandoua acum, va trebui totusi sa te rezumi la una singura. E foarte posibil sa pui in practica si al doilea traseu, dar altadata! Nu renunta asadar la planul doi pentru ca peste cateva saptamani va aparea sansa de a-l pune si pe acesta in aplicare.

Berbec

Nu-ti face planuri prea detaliate cu privire la deplasarile acestor zile pentru ca, ori ceva te retine mai mult acasa, limitandu-ti spatiul de explorat, ori calatoriile sunt insotite de o serie de impedimente care-ti strica toata placerea. Asteapta-te la intarzieri, la schimbari de program de ultima ora, la situatii neprevazute si tot felul de surprize. Drumurile sunt marcate de o senzatie de disconfort, de parca ai calatori in conditii sub asteptari, altfel decat ti-ai stabilit sau ti s-a promis la inceput. Ia-ti rezerve de timp la plecare!

Taur

Desi nu ai ocazia de a trece prin locuri deosebite, stii sa te bucuri de tot ceea ce vezi, chiar daca treci prin cel mai banal orasel de provincie sau locuiesti in cel mai ieftin hotel. Nu ai pretentii mari, modestia e solutia perfecta de criza pentru ca, in loc sa stai acasa pentru ca nu-ti permiti destinatii exotice si hoteluri de cinci stele, de ce sa nu profiti de sansa de a ajunge la Eforie sau la Sovata cu aceeasi bucurie ca atunci cand ai pleca in Maldive?

Gemeni

Esti obosit, stresul s-a acumulat profund si ai nevoie de o evadare ca de o gura de aer proaspat. Totusi, e greu de crezut ca poti pleca acum in vreo calatorie pentru ca programul de lucru este in continuare aglomerat sau, daca e sa pleci pe undeva, tot in interes de serviciu te afli. Vei calatori constrans de niste limite de timp foarte stricte, de aceea nu vei avea nicio ora libera sa vezi frumusetile locului. Daca totusi esti in vacanta, nu te astepta sa te relaxezi prea bine pentru ca telefonul de serviciu ar putea suna tot timpul, chiar si cand te afli la plaja.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#horoscop 2010, #horoscop saptamanal, #horoscop de calatorie 2010 , #horoscop 2010