Horoscopul de calatorie: 13 - 19 septembrie

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 14:02
1464 citiri
Horoscopul de calatorie: 13 - 19 septembrie
Foto: zodiac-travel.ro

Fecioara

Un prieten vine cu o propunere interesanta si, daca ii dai curs, va iesi mai bine decat te asteptai. Te invita undeva, intr-o calatorie mai deosebita, si timpul pe care-l veti petrece impreuna se va dovedi a fi un mare castig pentru amandoi. Pe parcursul acestei calatorii, relatia voastra se leaga mai bine, aveti timp sa discutati si sa va cunoasteti mai bine, deci poti considera calatoria cel mai bun lucru care se putea intampla intre voi doi. Va veti intoarce acasa mai apropiati, mai legati si mai plini de planuri comune.

Balanta

Calatoriile nu-ti priesc, mai ales daca pe parcursul aceleiasi saptamani trebuie sa ajungi in mai multe locuri. Oboseala se acumuleaza pentru ca sunt multi kilometri de parcurs si anturajul in care te afli nu prea iti convine. Pleci doar pentru ca trebuie, fara sa te bucuri nici de locurile pe care le vizitezi, nici de discutiile care se leaga. Esti cu gandul in alta parte, dar cum nu poti fi acolo, mai bine te-ai multumi cu ceea ce ai acum la dispozitie. Ai plecat cu alte asteptari la inceput, iar ceea ce primesti te dezamageste.

Scorpion

Esti total nemultumit de serviciile turistice de care beneficiezi in calatoriile acestei perioade. Una ti s-a spus la plecare si alta intalnesti la destinatie, iar tu faci tot posibilul sa arati ca nu-ti convine. Ba chiar esti dispus sa faci reclamatie sau sa ceri banii inapoi, pentru ca nu au fost intrunite conditiile care ti s-au prezentat. Nu accepti usor solutii de compromis, ci esti mereu pus pe harta si pe critici, incat strici si altora cheful. Intotdeauna intr-un grup se va gasi unul nemultumit de toate, iar de data aceasta Gica Contra... esti chiar tu.

Sagetator

Ti-ar prii de minune peisajele acvatice, noptile pe faleza, croazierele prelungi, deci daca vrei sa pleci undeva si sa-ti incarci bateriile, gandeste-te la astfel de destinatii. De la o croaziera pe Nil pana la o plimbare cu vaporasul pe Dunare, senzatia de liniste ar fi aceeasi. Poate nu e tarziu nici pentru o escapada la mare, pentru ca de aerul acela imbibat cu sare de pe malul marii ai tu nevoie acum. Daca mai ai noroc si de un pic de soare, ar fi o calatorie perfecta, iar cateva ore de somn in plus, departe de casa, te remonteaza imediat.

Capricorn

Nu suporti sa ti se spuna pe unde sa te plimbi si ce sa vezi, ca atare devii cel mai vehement critic al ghidurilor turistice si al pliantelor din hoteluri. Preferi sa iesi singur prin zona si sa te ghidezi dupa propriile simturi, pentru ca esti convins ca cele mai interesante locuri de vazut nu sunt cele de care vorbeste toata lumea. Nu trebuie sa tintesti direct spre obiectivele celebre, ci descoperi locuri si mai interesante din propriile cautari fara tinta. Te intorci acasa mai satisfacut decat tovarasii tai de calatorie care au urmat doar traseele clasice.

Varsator

Asteapta-te la o serie de piedici pe parcursul calatoriilor, deci inarmeaza-te cu rabdare pentru ca timpul va deveni cel mai mare inamic al planurilor facute in detaliu acasa. Esti atras de cladirile inalte, de zgarie-nori, de cele mai moderne constructii, cu zeci de etaje, pentru ca ai o ciudata dorinta de a urca pe inaltimi. Daca nu e vorba de constructii ridicate cat mai aproape de cer, atunci vei gasi tu o cale sa atingi norii: un zbor cu avionul, un curs de parasutism sau o ascensiune cu liftul in varful unui turn de televiziune. Muntii cat mai inalti sunt destinatia ta preferata de calatorie.

Pesti

Nu pleca la drum cu idei preconcepute despre locurile pe care le vei vizita pentru ca vei descoperi acolo lucruri mult mai interesante decat ai putea crede. Vei cunoaste culturi diferite, alte atitudini si mentalitati, alt mod de a trai si din toate descoperi ceva care merita folosit in avantajul propriu. Treci printr-un loc complet necunoscut, fata de care ai o atractie deosebita, incat se naste in mintea ta gandul ca ai trait acolo intr-o viata anterioara. Da, poate fi asa, altfel de ce te simti ca acasa acolo?

Berbec

Nu pleca la drum cu sperante prea mari, pentru ca nu vei gasi la destinatie ceea ce ai sperat. Dimpotriva, se pot ivi surprize neplacute care iti strica tot cheful de calatorie. Pe parcurs apar situatii neprevazute, ce te intorc din drum, incat mai bine nici nu plecai. Mai mult, ajungi la destinatie trecand printr-o serie de peripetii incredibile. Daca provocarea este pe placul tau, atunci tot ce se petrece acum la drum te satisface pe deplin, de parca ar fi sporturi extreme, dar daca iubesti deplasarile calme si bine organizate, surprizele de acum strica tot.

Taur

Este mai greu sa pleci la drum insotit de o alta persoana care are si ea propriile preferinte. Greu veti ajunge la un numitor comun, pentru ca vor exista diferente in privinta celor mai mici detalii. Tu vrei sa stai in lux, celalalt cat mai ieftin, tu vrei restaurant cu un anumit profil, celalalt doreste fast food. In astfel de situatii e normal sa apara si conflicte care strica toata placerea calatoriei. Oricat de larg sau de restrans ar fi grupul in compania caruia ai ocazia sa calatoresti, se vor forma doua curente diametral opuse.

Gemeni

Ti-ai promis candva ca, orice ar fi, nu vei mai trece printr-un anumit loc unde nu ai fost primit cum se cuvine, dar culmea, exact acolo ai acum ocazia sa ajungi. E normal sa privesti lucrurile cu ostilitate, pentru ca nu ai uitat ca nu ti-a placut nici confortul, nici mancarea, nici ospitalitatea gazdelor, dar dupa prima impresie de acum, incepi sa-ti mai schimbi parerile. Acum vezi cu alti ochi situatia si ceea ce altadata te-a deranjat, acum pare sa nu te mai enerveze. A doua sansa poate fi de bun augur.

Rac

Persoana iubita stie ce-ti place si face tot posibilul sa te poarte prin locurile la care visezi. Doreai neaparat Egiptul? Sperai la o plimbare pe Sena? Cel mai mare vis al tau este Roma? Ei bine, acum iti poate pregati o surpriza care sa aiba ca destinatie finala un loc, undeva pe planeta aceasta, unde stie cat de mult iti doreai sa ajungi. Iti poti vedea visul cu ochii datorita celui de langa tine si, in astfel de situatie, cum sa nu-l iubesti? Fericirea pe care ti-o ofera prin calatoria de acum merita rasplatita cu gesturi de iubire din partea ta. Si tu vei face la fel pentru el, vreodata!

Leu

Esti adeptul surprinzelor, deci nu ar fi de mirare sa urci in masina intr-o dimineata si sa pleci spre un loc pe care l-ai ales din intamplare. Tot ce se petrece acum la primul impuls poate iesi mai bine decat orice plan programat dinainte. Esti genul care poate pune degetul pe harta, arunca doua haine in valiza si pleaca pe nepusa masa, iar ceea ce va intalni pe parcurs va iesi perfect. Daca pleci de unul singur nu e o problema, dar ce te faci daca te mai insotesc si altii iar acestia nu prea tolereaza plecarile in pripa? Te erijezi in lider de grup si decizi tu toate detaliile calatoriei.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#horoscop 2010, #horoscop 2010 calatorie, #horoscop saptamanal , #horoscop 2010