Horoscopul de calatorie: 23-29 august

Luni, 23 August 2010, ora 17:19
1777 citiri
Horoscopul de calatorie: 23-29 august
Foto: zodiac-travel.ro

Fecioara

Ai nevoie de multa odihna, astfel incat vei aprecia mai mult destinatiile relaxante, in care sa dormi cat mai mult si sa fii lasat sa visezi intr-o stare de somnolenta confortabila. Fugi de locurile zgomotoase, de cluburi si restaurante deschise pana tarziu, de statiunile suprapopulate si tot ce-ti doresti este un pic de intimitate.

O pensiune uitata in munti sau o statiune balneo-climaterica mai putin cunoscuta sunt destinatiile preferate pentru starea emotionala in care te afli. Daca pleci singur, nu te deranjeaza absolut deloc, pentru ca izolarea are si ea efecte benefice.

Balanta

Te atrag capitalele europene, dar nu e momentul cel mai bun pentru astfel de deplasari. Soarele intens nu prea te imbie sa stai la cozi interminabile ca sa intri la muzeu sau ca sa colinzi stradutele metropolelor, de aceea vremea e mult mai potrivita pentru un weekend la munte. Vei combina ideal plaja si somnul, astfel incat sa-ti incarci bateriile solare pentru cateva saptamani de acum inainte. Daca tot ce-ti permiti sunt calatoriile in interes de serviciu, vei profita de orele libere pentru a vedea si atractiile turistice din zona.

Scorpion

Decat sa stai acasa si sa treci in revista toate problemele care te macina, profita de prima ocazie de a evada un pic in peisaj cu grupul tau de prieteni. Ca te invita doar la un gratar, la padure, sau la o escapada cu iz sportiv, te vei simti excelent si vei uita de toate. Astfel de surprize placute sunt binevenite si, daca nimeni nu te suna sa te cheme la plimbare, fii tu initiatorul unei astfel de aventuri. Si tu, dar si companionii tai veti avea numai de castigat de pe urma iesirii in lume.

Sagetator

Pleci la drum cu planuri bine puse la punct, pe ore si zile, cu trasee calculate pe GPS, dar socoteala de acasa nu e aceeasi ca cea din targ. Poate nu ai luat suficienti bani la tine sau nu ai prevazut chiar toate eventualele obstacole de pe parcurs, caci ceva nu iese conform calculelor tale exacte. Lasa si neprevazutul sa-si puna amprenta pe calatoriile tale, deoarece surprizele au si ele rolul lor.

Piedicile care apar pe parcurs pot fi depasite cu calm si detasare, si nu cu zeci de informatii adunate de pe net. Neprevazutul nu apare scris in ghidurile turistice, dar e incitant!

Capricorn

Daca apare sansa de a pleca la mare, nu vei sta pe ganduri nicio clipa. Rezolvi totul foarte repede, ca sa nu fii acuzat ca-ti neglijezi sarcinile, si ajungi repede pe litoral pentru a uita de toate. E o placere sa te bucuri de un rasarit de soare pe malul marii, sa petreci ore in sir in amurg cu undita in mana pe dig sau sa te plimbi pe faleza cu cineva drag, deoarece astfel de momente au un efect de o suta de ori mai relaxant decat orice activitate lasata in asteptare acasa. Cand te vei intoarce, vei avea alt tonus pentru a te afunda iar in treburi, dar acum profita din plin de aer, de apa, de soare.

Varsator

Banalul are si el farmecul sau, deci nu pleca la drum cu vise imense, ca sa nu lasi loc de deceptii. Chiar si un hotel de doua stele are confortul optim pentru ce ti-ai propus, chiar si doua zile la o pensiune sunt binevenite si chiar si o masa la cel mai ieftin restaurant din statiune sunt preferabile decat deloc, ca atare vei aborda o atitudine modesta, pentru ca nu conteaza luxul sau confortul, ci faptul ca esti undeva, in vacanta! Ar fi bine sa rupi orice legatura cu cele de acasa, ca sa nu te streseze cineva cu fleacuri.

Pesti

Esti preocupat de ceea ce vezi prin locurile pe care le vizitezi si pui sute de intrebari localnicilor sau ghidului, pentru ca vrei sa afli tot! Te atrage frumusetea locurilor, istoria, arta sau cultura, dar cea mai mare atractie o ai fata de oameni. Ti se par altfel decat cei printre care traiesti si incerci sa prinzi ceva din specificul locului.

Te intorci acasa cu un minim de cuvinte din zona respectiva (fie ca e o limba straina sau un dialect ce ti se pare delicios), cu o multime de obiecte de arta si artizanat si cu sute de fotografii, pentru ca vrei sa tii minte senzatiile placute ale acestei calatorii de suflet.

Berbec

Esti atras in directii riscante, care nu sunt in realitate deloc asa cum suna la inceput. Este posibil ca o reclama mincinoasa sau povestile mult exagerate ale unor colegi care vor sa lase cu totul alta impresie asupra destinatiilor prin care au mers sa te convinga sa pleci intr-o calatorie. Daca ceva a fost altuia pe plac, nu inseamna ca se potriveste si gustului tau, deci fii mai atent atunci cand alegi o oferta de vacanta. La fata locului, adevarul se va dovedi a fi cu totul altul decat la plecare si regreti ca te-ai lasat influentat.

Taur

Nu prea ai timp de calatorii, esti consemnat in zona de domiciliu de o lista intreaga de sarcini care parca nu se mai termina. Daca totusi e timp si de calatorii, acestea te vor obosi fantastic, ori pentru ca pleci la drum pe un fond de oboseala deja amplificat de stresul din ultima vreme, ori esti mereu deranjat de colegii de serviciu cu sute de intrebari care nu-ti permit sa te relaxezi asa cum se cuvine. Daca pleci, inchide telefonul si uita complet ce ai lasat acasa, altfel ar fi o vacanta ratata, cu prea multe griji. Pe parcurs se petrec tot felul de incidente ce-ti strica tot cheful.

Gemeni

Calatoriile neprevazute, pe care le decizi in ultima clipa, se vor dovedi a fi mult mai reusite decat cele pe care le pregatesti de luni de zile. Aproape ca lasi bagajele nefacute pana in preziua plecarii, pentru ca esti de-a dreptul incitat de eventualul risc de a pierde trenul. La destinatie te asteapta persoane simpatice, evenimente fericite si vesti excelente, deci nu refuza invitatiile de a pleca pe nepusa masa, pentru ca vor fi mai bune decat crezi. Daca apar schimbari bruste in program nu este o catastrofa, pentru ca ele vor oferi ceva mai bun.

Rac

Este o placere sa calatoresti prin cat mai multe locuri. Chiar daca nu stai prea mult, chiar daca petreci doar cateva ore prin punctele de popas de pe traseu, vei intalni acolo tot felul de motive de distractie. Nu uiti niciodata sa incerci bucataria locurilor vizitate, pentru ca iti place sa descoperi specificul fiecarei zone prin placerile oferite: o bautura buna, un fel de mancare mai deosebit si cat mai multe suveniruri marunte pentru cei de acasa. Poti trece printr-un loc in care ai mai fost si in copilarie, dar acum vezi totul cu alti ochi.

Leu

Nu esti multumit de calitatea serviciilor in locurile prin care treci si ai mereu motive de iritare. De la starea drumurilor pana la ospitalitatea gazdelor, ai numai dezamagiri de trecut pe lista si nu eziti sa atragi atentia asupra acestor inconveniente ori de cate ori ai ocazia. Poate esti prea sever, deoarece ai pretentii prea mari, iar acum poti rani pe cei care au incercat sa-ti ofere totul iar tu-i critici cu aplomb. Daca ai dreptate, vor accepta jenati critica, dar daca nu ai dreptate, te vor tine minte! Dar si tu pe ei!

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 2010, #horoscop de calatorie, #horoscop saptamanal , #horoscop 2010
Comentarii
Poza GB-e-Doby
GB-e-Doby
rank 5
Horoscopul de calatorie: 2-6 august ...pentru 2-6 septembrie n-aveti nimic?