Horoscopul de calatorie: 20-26 septembrie

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 12:57
1584 citiri
Horoscopul de calatorie: 20-26 septembrie
Foto: Arhiva

Fecioara

Nu reusesti sa tii sub control toate detaliile legate de eventualele calatorii ale acestor zile si pentru ca ceri ajutorul sau depinzi de interventia altora, te poti astepta la surprize neplacute. Cineva isi baga coada in planurile tale si poate strica tot, desi da impresia ca stie foarte bine ce spune.

Aparentele insala, astfel incat, daca te bazezi pe promisiunile acestei persoane care pare stapana pe situatie - dar e doar o reclama falsa - ai putea rata efectul calatoriei. In loc de relaxare, ai parte de nervi.

Balanta

Un telefon de peste hotare este sursa bunei dispozitii si a unui chef nou de calatorie. Poate un prieten din alta parte a lumii te invita la el si, pentru ca iti doresti neaparat sa-i faci o vizita, incepi de pe acum sa-ti pregatesti plecarea.

Chiar daca e doar o promisiune de viitor, incepi sa te interesezi de toate detaliile implicate intr-o astfel de deplasare: zboruri, costuri, documente necesare. Calatoriile acestei perioade au la baza o recomandare primita de la un amic, idee ce merita urmata cat mai repede.

Scorpion

Informeaza-te foarte bine inainte de a pleca la drum pentru ca e posibil sa dai piept cu niste chestiuni aparent nesemnificative, dar care pot strica tot. Iti lipseste un document, o procura, o semnatura, ai ignorat o conditie legala ce ar fi trebuit sa fie respectata sau pur si simplu iti uiti pasaportul acasa, deci toate aceste probleme cu iz oficial pot sta la baza unor neintelegeri pe parcursul deplasarii, care te vor pune din greu la incercare.

Verifica inca o data, daca totul este perfect legal inainte de a pleca de acasa.

Sagetator

Desi esti foarte prevazator inainte de a pleca la drum si treci in revista toate eventualele probleme care s-ar putea ivi, de data aceasta ai ignorat un aspect care iti poate crea neplaceri pe parcurs.

Te simti nedreptatit, inselat sau pacalit, ca si cum ai fi luat bilet pentru clasa intaia la avion, dar esti plasat la economic, sau ai ales din oferta un hotel de patru stele, si cand colo esti cazat la ceva mult inferior. La asemenea inadvertente nemeritate, te gandesti serios daca sa faci sau nu reclamatie.

Capricorn

Ai ocazia de a pleca peste mari si tari ca sa poposesti undeva pe malul unei ape. Croazierele sunt marea ta atractie: vrei sa vezi oceanul sau sa te plimbi cu vaporul si, cu ceva noroc, poate chiar iti vei vedea visul cu ochii. Indiferent de marimea ambarcatiunii la bordul careia te urci, placerea de a calatori pe apa este aceeasi.

Ai sansa de a te plimba cu salupa pe lac, cu barca prin Delta, cu submarinul in Marea Rosie sau cu un vas de lux pe Mediterana. Cat vezi cu ochii, marea ti se intinde in fata si parca devii alt om.

Varsator

Desi nu ai niciun chef sa pleci acum la drum, vei descoperi pe parcurs placerea calatoriei. Uneori, exact acele planuri fata de care ai repulsie la inceput pot iesi cel mai bine si la fel se va intampla si cu aceasta deplasare.

Pleci numai de dragul celui care are nevoie de tine ca tovaras de drum, dar, incetul cu incetul, ostilitatea initiala dispare si chiar iti place ce vezi. Poate nu era un loc in care iti doreai sa mergi, dar ai atat de multe aspecte frumoase de descoperit si acolo.

Pesti

Daca pleci la drum, vei fi foarte cheltuitor, deci ai grija pe ce dai banii. Calatoriile acestei perioade sunt frumoase, sunt incitante, ai sansa de a vedea locuri interesante, dar vai, totul costa atat de mult... Daca pleci departe, asigura-te ca ti-ai luat si cardul cu tine, pentru ca peste tot vei cheltui mai mult decat ai preconizat la plecare.

Ca sa nu ai surprize financiare, informeaza-te dinainte cat costa una sau alta, pentru ca lipsa banilor poate strica si placerea calatoriei. Probabil nu-ti permiti toate capriciile acestei deplasari, dar faci eforturi sa te incadrezi in buget.

Berbec

E o perioada excelenta pentru calatorii. Ai sansa de a trece prin locuri superbe, poate intr-un circuit al capitalelor europene, sau tragi o fuga spre tinuturi inca insorite, undeva prin tarile calde... Ti-ai dorit demult sa ajungi acolo si iata ca iti poti vedea acum visul cu ochii.

Efectul acestei calatorii va fi cu totul special: te intorci mai odihnit, complet remontat si cu adevarat fericit, pentru ca ai avut parte de tot confortul. Nu vei uita usor aceasta calatorie!

Taur

Unele probleme de familie te tin legat de casa, incat sansele de a pleca prin alte parti ale lumii scad simtitor. Chiar daca nu ai acum ocazia de a ajunge prin zone indepartate, acelasi efect l-ar avea un week-end la tara, la parinti sau la bunici, sau o plimbare prin imprejurimile zonei de domiciliu. Nu conteaza locatia, ci doar senzatia pe care ti-o ofera o iesire din mediul cotidian. Daca apare totusi sansa de a pleca pe undeva, poate iesi mai bine decat ai sperat.

Gemeni

Ai un program prea incarcat la serviciu ca sa-ti poti permite acum sa te plimbi... Seful arunca pe umerii tai tot mai multe sarcini si, pentru a le onora, doar aici pot aparea ocazii de a mai iesi putin din mediul tau obisnuit. Daca e sa pleci totusi pe undeva, ar fi doar in interes de serviciu, dar agenda este atat de aglomerata incat nu apuci nici macar sa vezi cele mai importante obiective turistice din locurile prin care treci. Munca si iar munca: timp liber deloc!

Rac

Faci ce faci ca reusesti sa te rupi un pic de programul incarcat de la serviciu pentru a-ti oferi si cate o placere personala. Chiar ai nevoie de o iesire, oricat de mica, pentru a te detasa de grijile cotidiene si ce poate fi mai potrivit pentru relaxare daca nu o plimbare?

Cu sau fara un tovaras de calatorie alaturi, iti place sa mergi prin locuri noi, pe trasee mai putin cunoscute, pentru ca numai asa iti satisfaci pe deplin dorinta de explorare. Joci rolul de ghid pentru un grup de persoane, pentru ca esti cel mai bine informat cu privire la locurile vizitate.

Leu

Nu-ti face prea multe iluzii ca vei pleca zilele acestea pe undeva, pentru ca toate planurile pregatite inainte se pot destrama din cauza unei vesti neplacute. Daca totusi pleci la drum, calatoria va fi mult sub asteptari, pentru ca nu vei intalni pe parcurs ceea ce sperai iar intarzierile apar la tot pasul.

Fii pregatit pentru orice eventualitate: de la intarzieri ale cursei de avion pana la anularea completa a zborului, de la calatorii cu probleme pana la schimbarea radicala a planurilor facute. Nu prea te bucuri de calatoriile acestei perioade.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
#horoscop 2010, #horoscop de calatorie, #horoscop saptamanal , #horoscop 2010