Horoscopul de calatorie: 25-31 octombrie

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 13:44
1720 citiri
Horoscopul de calatorie: 25-31 octombrie
Foto: zodiac-travel.ro

Scorpion

Aveai alte planuri de calatorie, si cand colo trebuie sa le schimbi in ultimul moment. Nu te multumesti cu ceea ce ti se ofera in loc si e normal sa critici tot ce vezi. Nimic nu-ti convine: nici starea vremii, nici conditiile de cazare, nici anturajul, de aceea poate fi o calatorie deceptionanta, pe care ai fi dorit sa nici nu o mai faci. Dar daca nu pleci, te vei gandi mereu cum ar fi fost daca... Destinatii de evitat: Franta, Rusia, Timis, Tulcea.

Sagetator

Te simti liber sa pleci oriunde doresti, dar desi esti genul de om care apreciaza cel mai mult turismul, totusi nu te poti intinde mai mult decat ti-e plapuma. Trebuie sa respecti niste reguli, niste programe mai stricte de calatorie, dar macar la destinatie ai program de voie, sa vezi ce vrei, sa incerci tot ce-ti trece prin cap. Desi drumul pana acolo e marcat de limite clare, ceea ce faci la destinatie iti ofera libertate deplina. Destinatii perfecte: Tarile Baltice, Japonia, Rusia, nordul Moldovei.

Capricorn

Daca ai ocazia de a calatori in interes de serviciu, vei profita de acest prilej pentru a-ti incarca si sufletul de imagini si senzatii placute. Incerci sa-ti rezolvi sarcinile profesionale rapid, ca sa-ti mai ramana cateva ore sa vizitezi locurile, obiectivele turistice din zona. Daca vei combina utilul cu placutul, te vei intoarce acasa foarte multumit, fara a ramane doar cu ideea ca a fost o deplasare din obligatie, ci si una de placere. Destinatii perfecte: Dublin, Varsovia, Lyon, vestul tarii.

Varsator

Nici nu stii de unde sare iepurele si trebuie sa pleci la drum. Desi prima reactie este de respingere, considerand ca numai de o calatorie nu aveai tu chef acum, e posibil ca aceasta deplasare sa aiba si o latura benefica. Nu pe deplin, pentru ca ar fi o calatorie cu doua directii diferite de interpretare: ai si lucruri noi de aflat pe parcurs, care fac lumina in planuri complicate, dar apar si conflicte la tot pasul, fiind deci calatorii obositoare. Destinatii perfecte: Bulgaria, Marea Mediterana, sudul Romaniei.

Pesti

Trebuie sa pleci la drum, nu ai de ales, pentru ca deplasarile acestor zile contin o nota urgenta, ca si cum ar fi o datorie care se cere indeplinita rapid. Nu pleci singur la drum, este un intreg colectiv din care faci si tu parte si joci un rol esential, dar trebuie sa respecti intocmai regulile impuse de liderul acestui grup. Daca altul se ocupa de toate detaliile calatoriei, pleci mult mai linistit, pentru ca stii ca nu ai responsabilitati pe cap. Destinatii perfecte: Kiev, Haga, Botosani, Suceava.

Berbec

Mai mult stai pe loc, pentru ca nu ai prea multe ocazii de a iesi din casa. Daca, totusi, trebuie sa pleci undeva, este numai in interes de serviciu sau de afaceri, care vor necesita mari resurse de energie, timp si bani din partea ta, dar macar te intorci acasa cu o multime de treburi rezolvate. Deplasarile acestor zile sunt rentabile si utile. Destinatiile perfecte: Bucovina, Maramures, Ucraina, tarile nordice.

Taur

Din doua directii care se ivesc, doar una poate fi onorata, deci nu incerca sa ajungi si intr-o parte si-n alta pe parcursul aceleiasi saptamani. Ai de ales intre doua destinatii si cea pe care o vei decide te va satisface pe deplin, pentru ca acolo te asteapta evenimente fericite, persoane deosebite, reusite si vesti bune. Destinatii perfecte: Turcia, Egipt, Asia Mica, Dobrogea.

Gemeni

Nu sunt cele mai interesante calatorii ale acestui an, dar cu siguranta au ceva bun de oferit, deci nu le ignora. Ori anturajul va fi unul extrem de placut, cu sansa de a-ti face noi prieteni, ori locurile pe care le vei vedea au un efect linistitor asupra ta. Ceea ce vei gasi la capatul acestui drum rezolva o multime de lucruri aparent banale, dar esti multumit ca le-ai adus la normal. Destinatii perfecte: Ungaria, Polonia, Germania, Ardeal.

Rac

Nici nu stii cand se iveste ocazia de a schimba un pic decorul, ca atare nu-ti face un program foarte incarcat, pentru ca te poti trezi cu o invitatie din partea persoanei iubite de a pleca unde vezi cu ochii. Este o calatorie neasteptata, amuzanta, surprinzatoare, care va lega si mai mult relatia voastra. Poate pleci intr-un loc unde nici nu sperai sa ajungi vreodata, si tocmai nota de unicat o face mai interesanta. Destinatii perfecte: Spania, Statele Unite, Olanda.

Leu

Unele probleme personale iti strica planurile de calatorie, deci nu-ti face bagajele pentru ca se poate ivi ceva de ultima ora care sa te retina acasa. Ori se schimba conditiile de calatorie pe nepusa masa, ori nu mai poti pleca, si vezi acest impas ca pe o mare tragedie. Poate e mai bine ca se contramandeaza totul, pentru ca eventualele calatorii nu au loc sub auspicii prea norocoase. Destinatii de evitat: zonele muntoase, zonele izolate.

Fecioara

Calatoriile contin multe piedici care nasc intarzieri, amanari, modificari de directie, dar vei reusi sa te adaptezi din mers la orice surpriza. Ia-ti de fiecare data o marja de eroare inainte de plecare, pentru ca nu trece zi fara sa apara un hop care sa-ti consume timpul pretios, iar rezerva astfel luata este esentiala. Destinatii perfecte: China, Ungaria, Cluj.

Balanta

Calatoriile acestei perioade sunt devoratoare de bani, deci daca nu faci fata unor deplasari scumpe, mai bine stai acasa. Orice miscare costa, fie ca esti deja la drum si umbli mai des la portofel sau la contul bancar, fie ca pregatesti o viitoare calatorie. Esti atras de locuri mai deosebite, de cazari de 5 stele, de conditii de calatorie sporite, pentru ca daca tot ai un ban, macar sa stai in fata. Destinatii perfecte: Germania, Cehia, Suedia, nord-vestul Romaniei.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 2010, #horoscop saptamanal, #horoscop de calstorie , #horoscop 2010