Horoscopul de calatorie: 27 septembrie - 3 octombrie

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 13:42
1503 citiri
Horoscopul de calatorie: 27 septembrie - 3 octombrie
Foto: zodiac-travel.ro

Balanta

Nu te adaptezi usor in mediile noi prin care ajungi, mai ales daca e vorba de alte regiuni ale tarii, unde dai piept cu alt mod de a comunica sau cu alt stil de a reactiona la anumite situatii. Moldoveanul se va simti ciudat in Oltenia, ardeleanul nu-si va gasi locul printre munteni si tot asa, cand vine vorba de diferente de principii de viata, care ies la iveala in timpul unor vizite dintr-o regiune in alta. Nici tu, ca roman, nu te vei simti in largul lui printre straini, unde e posibil sa resimti o oarecare atmosfera ostila in jurul tau. Destinatii incitante: Egipt, Turcia, Tunisia.

Scorpion

Ai o atitudine contradictorie cand vine vorba de calatorii. Copilul din tine si-ar dori sa ajunga undeva unde sa se simta liber de orice griji si sa te distreze, pe cand maturul ia dupa el responsabilitatile care ii revin. Calatoriile nu trebuie sa fie un motiv de a trece in revista problemele lasate acasa, ci dimpotriva: rupe-te de toate in clipa cand ai urcat in avion. Calatoriile sunt sansa ta de evadare dintr-un mediu incarcat de tensiuni negative si detasarea de toate iti va prii de minune! Destinatii perfecte: Rusia, tarile baltice.

Sagetator

Ar fi trebuit sa iesi undeva sau sa ajungi intr-o zona unde te asteptau rudele cu bratele deschise, dar apare in ultimul moment o schimbare de program care nu-ti mai permite sa calatoresti asa cum ai fi dorit. Reuniunile de familie, poate cu scopul de a va vedea cu totii la o aniversare sau la o nunta sau orice alt eveniment care ar fi avut ca scop adunarea familiei, nu mai pot avea loc, spre dezamagirea tuturor. Calatoriile nu ies atat de bine pe cat ai visat iar locurile pe care sperai sa le revezi raman inca intangibile. Destinatii alese: Romania, Moldova, Italia.

Capricorn

Planifici inca de pe acum o calatorie spre o destinatie aflata la mare distanta dupa coordonatele spatiu si timp. Poate deja te preocupa sarbatorile de iarna si cauti oferte de sezon sau, si mai prevazator din fire, incepi sa planifici deja concediul de la anul. Perspectivele cele mai indepartate sunt acum in atentia ta si, pentru ca o iei din timp cu informarea si cercetarea, vei gasi destinatii cu totul deosebite la preturi avantajoase. Ai invatat, din alte ocazii, ca nu e bine sa lasi nimic pe ultima clipa: nici ofertele, nici bagajele... Destinatii tentante: insulele grecesti, insulele din Pacific.

Varsator

Ar fi mult mai bine, daca ai putea amana deplasarile cu un oarecare factor de risc pentru altadata. Daca pleci la drum, in ciuda multelor avertismente primite pe diverse cai, vei da piept cu o serie de evenimente neplacute care-ti strica tot cheful de plimbare. Ori exista un moment critic chiar la inceput, care te obliga sa iei decizii foarte dificile (daca sa mai pleci sau nu?), ori te intorci din drum cand ti-e lumea mai draga, incat ajungi la concluzia ca cel mai bine ar fi fost daca ai fi amanat excursia. Daca treci prin locuri oarecum periculoase, te poti astepta la surprize neplacute: ambuteiaje, amenzi, defectiuni la masina. Destinatii perfecte: Olanda, Finlanda.

Pesti

Visezi la aceasta destinatie de ani de zile si abia acum a venit vremea sa materializezi acest vis. Probabil sperai sa ajungi undeva la o cabana, pe un varf de munte, sa te retragi cateva zile la o manastire sau cu undita in mana pe cel mai indepartat lac de pe harta, pentru ca nimic nu te atrage mai mult ca locurile cu un iz salbatic, in care natura si spiritualitatea se combina perfect. Chiar si singur daca ai pleca ar fi pe placul tau, pentru ca nu de galagie si anturaj ai tu nevoie acum. Cu cat e mai izolat, mai linistit si mai departe de civilizatie, cu atat efectul psihic asupra ta este mai puternic. Destinatii propuse: Malta, Islanda, Rusia.

Berbec

Desi la prima vedere nu prea mai gasesti loc si de plimbare, se iveste de unde nici nu te astepti o ocazie excelenta de a iesi din casa. Esti invitat de un grup de amici sa te alaturi lor intr-o aventura interesanta iar pentru ca printre acesti tovarasi de drum se afla persoane amuzante, in compania carora iti place sa te afli, vei accepta imediat invitatia. Nu te astepta ca totul sa mearga struna de la plecare pana la destinatie, dar important e ca acolo, la capat, te primeste o amosfera vesela, insotita de distractie, dans, muzica, bautura si mult antren. Destinatii visate: Ibiza, Tenerife, Franta.

Taur

Aveai planificata o iesire undeva, insa nu mai poti ajunge acolo unde ti-ai propus pentru ca apare o sarcina de serviciu care-ti taie tot cheful de plimbare. Singurele iesiri pe care le vei face sunt deplasarile in interes de serviciu, dar totul e contra cronometru, asa incat nu ai timp nici sa arunci o privire in jur ca sa observi peisajul. Munca de la serviciu iti consuma toata energia, ba chiar ai putea sta si peste program, de aceea unele din planificarile tale mai vechi cu privire la vreun week-end undeva sau o calatorie de placere trebuie contramandate. Ceva neprevazut iti strica, asadar, planurile. Destinatii interesante: Italia, Cehia, Luxemburg.

Gemeni

Daca e sa pleci pe undeva, cariera este motivul pentru care iti faci bagajele. Ori trebuie sa pleci in alta localitate pentru a te ocupa de sarcini importante de serviciu, ori te muti din zona de bastina cu scopul de a ocupa o functie in alta parte a tarii sau a lumii. Esti interesat de zonele pe care ai ocazia de a le vedea acum si, pentru ca esti o fire dornica de cunoastere, vei citi tot ce gasesti despre locul unde vei poposi o vreme in interes de serviciu. Ca e o mutare totala de domicliu sau doar ceva trecator, remarci frumusetea locurilor si vizitezi obiectivele turistice din imprejurimi. Destinatii vizate: Danemarca, Liban, Canada.

Rac

Daca singur nu ti-ai facut planuri de calatorie, vei profita de invitatiile altora. Cineva are nevoie de tine in alta localitate pentru a-l ajuta sa rezolve o probleme. Trebuie sa ajungi acolo, la fata locului, nu ajunge doar sa dai ordine prin telefon, si cu aceasta ocazie vezi si ceva din locurile respective. E un motiv perfect pentru a schimba un pic decorul si pentru a iesi din cotidian, pentru ca reusesti sa imbini utilul cu placutul. Vezi locuri frumoase si, pe deasupra, sari si in ajutorul unui prieten care te vrea alaturi. Destinatiile dorite: Tarile de jos, Marea Britanie, Suedia.

Leu

Alegi o destinatie de calatorie la primul impuls doar pentru ca te intriga ceva anume din ceea ce poti vizita acolo. Poti vedea locuri interesante, care iti satisfac nevoia de cunoastere. Esti foarte dornic de informare, astfel incat devorezi toate sursele pe care le ai la dispozitie: carti, ghiduri, internet, legendele localnicilor. Afli lucruri noi, care iti schimba viziunea pe care o aveai asupra acestor locuri. Cand ajungi direct la sursa, descoperi ca totul e altfel decat ti-ai inchipuit de departe, deci uneori e bine sa culegi informatia direct de acolo, din locul unde se petrec toate. Destinatii incitante: China, Japonia, India.

Fecioara

Desi nu ajungi in destinatii indepartate, locurile prin care treci te incanta. Ce-i drept, esti un pic mai cheltuitor si dai iama prin bani pentru tot felul de lucruri specifice zonei, dar consideri ca suvenirurile si amintirile sunt bogatia cea mai valoroasa, cea care ramane dupa ce te intorci acasa. Oricand vei rasfoi cu placere amintirile aduse cu tine si vei retrai acele momente ca si cum ar fi aievea. Nu te uiti la bani daca in joc este bucuria ta sufleteasca si incantarea simturilor, senzatii grozave oferite de locurile pe care le-ai vizitat. Destinatii potrivite: Ucraina, Polonia, Bulgaria, Ungaria.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop 2010, #horoscop 2010 calatorie, #horoscop saptamanal, #horoscop de calatorie , #horoscop 2010