Horoscopul de calatorie: 28 iunie - 4 iulie

Luni, 28 Iunie 2010, ora 12:44
1311 citiri
Horoscopul de calatorie: 28 iunie - 4 iulie
Foto: zodiac-travel.ro

Rac

Calatoria pe care o faci zilele acestea va fi de neuitat pentru ca o privesti ca pe un vis implinit, ca pe un bonus oferit de viata! Nici nu credeai ca va iesi atat de bine, chiar daca pretentiile tale au fost mari.

Calatoresti in conditii de top, la hoteluri scumpe, intr-o companie deosebita, spre un loc pe unde treci doar o data in viata. Destinatia pe care o alegi acum te trimite catre un loc cu totul aparte incat simti nevoia sa te lauzi la toata lumea ca vei ajunge finalmente acolo. Fii sigur ca unii te vor invidia!

Leu

Pe oriunde te-ai plimba dai mereu peste oameni amabili, dispusi sa te serveasca. Se vede ca nu sunt din zona ta de bastina, iti spui, si te bucuri din plin de spiritul lor jovial si de serviabilitatea care se oglindeste in toate gesturile lor. Vei simti nevoia sa fii si tu generos la final, oferindu-le, unde e cazul, un semn de recunostinta pentru felul in care te-au servit.

De fapt, chiar iti place sa fii rasfatat in acest fel si, cand atata lume incearca sa-ti faca pe plac, e si normal sa ai parte de o vacanta perfecta.

Fecioara

Te bucuri de vacanta ca un copil care isi aduce aminte de cele mai incitante aventuri. Nu te dai inapoi de la experiente de varf prin locurile pe care le vizitezi, de aceea sporturile de vara sau sporturile extreme in limitele pe care le tolerezi si un program in continua miscare se potrivesc de minune spiritului tineresc si tonic ce te cuprinde.

Nu e genul tau sa lenevesti pe un sezlong la soare pentru ca ai nevoie si de adrenalina pentru a trai zilele de vacanta la maximum. Dupa asemenea consum de energie, o sa ai nevoie si de odihna!

Balanta

Tot ce-i frumos se termina la un moment dat, ca atare superba vacanta de care ai beneficiat ajunge la un final. Nu regreti nimic din tot ce ai trait cu intensitate pentru ca ai avut parte de tot felul de experiente de neuitat.

In primul rand te-ai rupt complet de griji, de probleme si poti sa mai traiesti o perioada doar din povesti si amintiri de vacanta. Totusi, daca trebuie sa pleci acum intr-o alta calatorie, nu-ti face planuri prea mari, pentru ca se poate ivi o piedica neasteptata ce modifica totul in ultima clipa.

Scorpion

Trebuie sa treci prin doua locatii intr-un timp scurt, dar vei reusi sa te organizezi in asa fel incat sa-ti rezolvi repede sarcinile pe parcursul primei deplasari, ca sa te poti bucura de mai mult timp in cea de-a doua.

De fapt, pe parcursul saptamanii incepe, dar se si termina o calatorie care va avea efecte benefice asupra ta. Pe de o parte te relaxeaza si iti ofera o viziune aprofundata asupra unor evenimente, pe de alta parte te stimuleaza sa pornesti spre planuri noi pentru perioada urmatoare.

Sagetator

Abia astepti sa pleci in calatoria pe care ai pregatit-o alaturi de cel drag pentru ca presimti ca va insemna ceva deosebit pentru amandoi: va va lega mai mult relatia si va repara o serie de probleme care au subrezit armonia din cuplu.

Daca pleci fara a avea pe cineva alaturi, de acolo te poti intoarce cu inima plina de iubire si speranta. E o placere sa calatoresti pentru ca vizitezi spatii romantice, superbe, ce au un efect relaxant dupa o perioada agitata. La mare, la soare, in doi, totul va parea mai frumos!

Capricorn

Calatoresti in compania unui prieten cu care nu reusesti sa te pui de comun acord. Tu vrei sa vizitezi o parte a zonei, el vrea in alta parte, si exista posibilitatea sa va separati la un moment dat drumurile pentru ca nu aveti aceleasi preferinte.

Daca tu vrei prin zona istorica, el vrea la magazine, dar exista spatii prin care treceti si care va ofera si de unele si de altele in asa fel incat sa fiti amandoi multumiti si sa nu va mai certati pe marginea obiectivelor vizate. Dar nu renunti totusi la punctele alese de tine pe harta!

Varsator

Ti-e foarte greu sa stabilesti de pe acum o viitoare calatorie. O doresti, ai de gand sa pleci, dar exista acum niste obstacole care nu te lasa sa pregatesti nimic dinainte.

Nu poti lua acum biletele, nu poti rezerva hotelul, nu poti stabili nici macar intervalul de timp in care e mai bine sa pleci, ori din cauza starii vremii, care nu te prea imbie la calatorie, ori din cauza altor aspecte care nu depind de tine si carora trebuie sa te supui. Esti nervos din cauza lipsei de siguranta.

Pesti

Parca nu te poti bucura pe deplin de locurile pe care le vizitezi pentru ca ceva lipseste pentru a fi totul perfect. Ori vremea iti mai strica uneori cheful de plimbare, ori anturajul, confortul sau sanatatea lasa de dorit, ori nu esti tu chiar in apele tale si ti se citeste pe chip starea.

Desi sunt locurile la care visai nu demult cu ochii deschisi, acum, cand te afli acolo, esti un pic dezamagit. Ai sperat mai mult decat ai gasit sau deja ti-ai stabilit o alta tinta si cea actuala nu te mai intereseaza? Pacat, asa poti rata momente superbe.

Berbec

Nu te deplasezi pe distante prea lungi pentru ca apar tot felul de piedici in planurile tale. Poate ai stabilit o calatorie mai importanta, dar se schimba totul in ultima clipa.

Sanatatea te obliga sa stai acasa, se pare ca nu esti in cea mai buna forma pentru a pleca la drum. Daca, totusi, depasesti aceste impedimente, nu te astepta la calatorii deosebite pentru ca sunt aceleasi trasee pe care le faci tot timpul. Ocaziile de a iesi din mediul cotidian sunt rare, fara nimic special, dar atatea cate sunt, te bucura!

Taur

Calatoresti intr-un anturaj vesel si foarte animat catre un eveniment care te incarca de entuziasm. Poate e o vacanta in compania prietenilor, poate un concediu cu familia si tot ce se petrece pe parcursul acestei deplasari are un efect foarte tonic asupra ta.

Iti recapeti buna dispozitie, te distrezi cu toata fiinta si profiti de orice ocazie de a trai viata la intensitate maxima. Undeva la destinatie te asteapta o bautura buna, divertisment de calitate, muzica, glume si dans, deci merita sa pleci!

Gemeni

Esti consemnat la domiciliu din cauza unor probleme personale pe care nu vrei sa le discuti. Ceva lipseste pentru a putea calatori asa cum ai vrea, de aceea te rezumi la calatorii imaginare catre peisaje romantice in care esti constient ca nu poti ajunge prea curand.

Daca tu nu pleci la drum din cauza banilor sau a starii de sanatate, asteapta-te la musafiri. Persoane dragi, de care iti era dor, iti pot trece pragul si calitatile tale de gazda perfecta vor compensa lipsa sanselor de calatorie. Te simti mai bine la tine acasa.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 2010, #horoscop de calatorie, #horoscop saptamanal de calatorie , #horoscop 2010