Horoscop 2011: Berbec si Taur

Luni, 27 Decembrie 2010, ora 18:11
6200 citiri
Horoscop 2011: Berbec si Taur
Foto: Ziare.com

Berbec

2011 va fi un an al transformarilor in viata ta din foarte multe puncte de vedere. Jupiter iti va influenta cel mai mult viata in acest an si vor avea loc schimbari in anturaj, urmand sa ocupi o pozitie de lider sau cel putin sa fii promovat.

Vor fi din ce in ce mai putine momente de singuratate, dar vei fi nevoit sa lupti putin mai mult pentru a gasi linistea de care ai nevoie.

Marte iti va influenta viata profesionala si te va face sa te simti mai plin de energie si dornic de afirmare in domeniile in care activezi. Trebuie sa dai dovada de foarte multa diplomatie, pentru ca proiectele si planurile tale pentru acest an sa poata fi duse la bun sfarsit fara a intampina probleme.

Avand in vedere sa Soarele este sub acest semn zodiacal, de pe 21 martie pana pe 19 aprilie, aceasta va fi si perioada in care vei atinge punctele maxime din toate punctele de vedere.

Berbecii casatoriti vor trece printr-o perioada critica in cea de-a patra luna a anului, insa totul se va schimba complet la inceputul verii si chiar va urma o perioada cum nu a mai fost de mult timp in viata lor. Jupiter si Saturn sunt planetele care "isi vor pune amprenta" asupra vietii sentimentale si vor oferi sprijinul necesar relatiilor personale.

Chiar si in cazul in care nu pui prea mult pret pe viata personala, vei avea parte de cateva evenimente emotionante dupa luna a sasea a anului.

Daca esti implicat intr-o relatie mai complicata, cu ceva probleme, vor exista cateva momente de luciditate, cand vei putea discuta cu mai mult calm despre problemele aparute si poate chiar le vei putea si rezolva.

Influenta planetelor va face ca in acest an sa fii mai receptiv la problemele celor din jur si la dorintele lor. Acest lucru se va intampla mai mult in luna iunie.

Taur

Anul asta vor avea loc schimbari majore in viata ta din punct de vedere familial. Este posibil sa te muti in casa noua, sa te casatoresti sau sa faci un copil. Indiferent de alegerea facuta, vei fi foarte multumit de aceasta si viata ta va intra in sfarsit pe un fagas normal. Momentele romantice vor fi mult mai dese si mai intense ca anul trecut, prilej de a-ti intari relatia cu partenerul de viata. Uranus si Jupiter iti vor influenta viata personala in 2011 si totul se va intampla datorita acestor doua planete.

Si din punct de vedere profesional lucrurile se vor imbunatati. O sa iti gasesti un loc stabil de munca sau, din contra, faci o schimbare de cariera si drumul ales va fi cel potrivit. In prima parte a anului o sa ai mai mult de munca decat in restul anului, insa va merita.

Daca lucrezi intr-un domeniu artistic, va trebui sa faci cateva cheltuieli suplimentare, insa acestea vor fi bune pentru viitor. De exemplu, daca pictezi, vei investi toti banii in pensule, insa vei vinde tablourile cu mai mult decat in mod normal.

In prima parte a anului va trebui sa faci un control medical amanuntit si, daca este cazul, sa incerci sa urmezi un regim alimentar strict. Chiar daca nu ai probleme de sanatate ar fi indicat sa incepi sa consumi alimente mai sanatoase si sa lasi deoparte tentatiile alimentare nesanatoase care iti fac rau.

Jupiter te va influenta din punct de vedere fizic. Aceasta planeta o sa te ajute sa te mentii in forma, dar vei fi nevoit sa depui si tu mai mult efort decat de obicei.

Cititi maine horoscopul pentru urmatoarele doua zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
#horoscop 2010, #horoscop anual 2011 , #horoscop 2011