Horoscop 2011: Gemeni si Rac

Marti, 28 Decembrie 2010, ora 18:48
7879 citiri
Horoscop 2011: Gemeni si Rac
Foto: Ziare.com

Gemeni

In 2011 o sa iei decizii importante pentru viata ta. Si, chiar daca intr-un anumit moment ai impresia ca deciziile luate nu sunt cele corecte, vor avea loc schimbari ce te vor aduce mai aproape de obiectivele tale. In plus, aceste schimbari iti vor aduce linistea sufleteasca.

In acest an cariera ta se va afla sub influenta lui Venus si Saturn, aceste planete vor crea conditii favorabile noilor proiecte. O sa interactionezi mai mult cu cei din jur si vei cunoaste mai multe persoane, care vor avea de spus un cuvant important in legatura cu viitorul tau profesional. Ar fi bine sa nu ignori nicio persoana aparuta in viata ta, mai ales la locul de munca, pentru ca nu poti ghici ce functie va ocupa pe viitor, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te transformi intr-un lingusitor.

Pasiunea se va instala in viata ta in acest an. Exista sanse sa pornesti pe un drum nou. Daca in anul ce a trecut ai intampinat probleme sentimentale, anul acesta lucrurile se vor linisti si totul va deveni mai simplu. Ai obosit sa te complici in viata sentimentala, asa ca anul acesta o sa cauti simplitate in relatia ta. In cazul in care esti implicat intr-o relatie, in mod natural vor avea loc multe schimbari.

Jupiter si Uranus sunt responsabile pentru tot ce se va intampla in cadrul relatiei tale in acest an. Trebuie sa ai grija, deoarece din cauza unui eveniment destul de important in alt domeniu, risti sa iti neglijezi partenerul de viata, iar relatia sa ajunga intr-un punct critic.

In primele luni ale anului situatia financiara va oscila. Ba o sa ai zile in care ai impresia ca o sa ai bani de ajuns pentru a cumpara tot magazinul, ba o sa te imprumuti pe la prieteni pentru a plati facturile. In partea a doua a anului, apar oportunitati la locul de munca sau unele colaborari ce te vor ajuta sa iti maresti venitul.

Trebuie sa ai mai multa grija in octombrie, cand va trebui sa semnezi niste acte destul de importante si, daca nu esti atent, risti sa ai probleme mai tarziu.

Rac

Efortul depus in 2010 are rezultate in acest an. Acest lucru se va observa in aproape toate domeniile vietii tale.

Dupa o perioada cat de cat calma din punct de vedere profesional in 2010, in 2011 o sa ai parte de noi proiecte, care te vor solicita la maximum. Pentru unii va exista o schimbare de cariera, in timp ce pentru altii poate fi vorba tot de o schimbare, dar la locul de munca actual. Daca lucrezi in comert, o sa ai multe responsabilitati si, in plus, o sa semnezi cateva contracte importante.

Jupiter te va influenta si te va face sa fii mai atent cu partea financiara, dar si sa iti doresti sa evoluezi din acest punct de vedere. Ba mai mult, in acest an viata profesionala si partea financiara sunt strans legate de viata sentimentala, poate fi vorba despre deschiderea unei afaceri de familie.

In prima parte a anului nu prea pui accent pe viata sentimentala, fiind captivat de cariera, insa lucrurile se schimba din martie 2011, cand partenerul de viata se va apropia mai mult de tine si va repezenta persoana pe care te poti baza pentru orice, devenind cel mai bun confident al tau.

Venus isi va pune amprenta asupra relatiei tale si in unele momente o sa ai tendinta de a complica lucrurile mai mult decat este cazul.

In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, vara va reprezenta perioada in care ai sanse sa te atasezi de cineva si poate sa iti faci planuri mai serioase alaturi de aceasta.

In acelasi timp, Jupiter te va influenta si te va face sa te simti mai puternic si cu mai multa incredere in tine, ajutandu-te sa rezolvi mult mai repede ceea ce iti propui. Mai ales ca in acest an proiectele vor veni unul dupa altul. In acest fel o sa ai curajul sa faci lucruri pe care pana acum nu ai indraznit sa le faci, poate chiar sa faci sporturi extreme.

De asemenea, 2011 este anul in care ajungi sa vezi viata cu alti ochi, poate fi vorba despre un eveniment ce te schimba total. O sa gandesti mult mai in profunzime si vei fi dispus sa discuti cu mai multe persoane, oferindu-le sansa de a se apropia mai mult si oamenilor pe care pana acum ii tineai la mare distanta.

Cititi maine horoscopul pentru urmatoarele doua zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#horoscop 2011, #horoscop anual, #horoscop anual 2011 , #horoscop 2011
Comentarii
Poza crin-geoana
crin-geoana
rank 5
Horoscop 2011: Leca va gasi un job 2, care o sa-i permita sa devina om, sa scrie si in jobul 1 asa cum crede el, nu zi si noaptea doar o obsesie, cum dicteaza secu felix aka turnatorul