Horoscop 2011: Leu si Fecioara

Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 23:22
7981 citiri
Horoscop 2011: Leu si Fecioara
Foto: Ziare.com

Leu

Anul acesta o sa ai parte de multe evenimente importante legate intre ele, insa nu numai pe o singura linie a vietii, ci in toate aspectele. Daca la locul de munca se va schimba ceva, acest lucru va influenta si viata personala. Iar daca se va intampla ceva notabil acasa, o sa iti influenteze si viata profesionala si tot asa. Saturn te va face ca in acest an sa privesti totul cu mai mult realism.

Intr-un anumit fel este bine pentru ca nu vei mai avea incredere in orice persoana si asta te va feri de probleme, dar in acelasi timp inseamna ca iti pierzi o parte din inocenta.

Se poate si sa devii melancolic in unele momente, dorindu-ti fie sa opresti timpul in loc, fie sa il dai inapoi pentru a retrai diferite evenimente. Dar in ciuda acestui lucru, o sa ai parte de multe momente in care te poti relaxa si profiti de micile bucurii ale vietii.

Neptun te va influenta si te va face sa iti dezvolti imaginatia si creativitatea, aceste doua aspecte intrand pe o linie inovatoare, care va juca un rol important in toate aspectele vietii, mai ales cel sentimental.

Din punct de vedere profesional, chiar daca te simti prins intr-un sistem, o sa gasesti solutii si o sa propui proiecte, care iti vor aduce succesul si extrem de multe satisfactii. Asta si datorita faptul ca esti destul de exigent si pentru ca stii sa iti faci simtita prezenta pe unde treci.

Chiar daca preiei sarcini dificile, faci tot posibilul sa le duci la bun sfarsit, astfel incat sa poti spune "Uite ca am reusit, desi nimeni nu credea in mine". Ai grija doar sa nu exagerezi si sa nu te epuizezi din aceasta cauza.

Zodia ta sta sub semnul puterii si asta te va ajuta in 2011, cand va trebui sa iei cateva decizii importante, dar in privinta carora nu te poate ajuta nimeni.

Fecioara

In general persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt cunoscute drept obsedate de curatenie, de ordine si urasc tot ceea ce nu este pus la locul sau. Asta te va determina ca in 2011 sa faci schimbari majore in viata ta, dorind sa faci ordine, chiar si din punct de vedere al vietii profesionale.

Va fi un an plin de oportunitati si este foarte important sa stii cand sa profiti de mana care ti se va intinde. Cu toate acestea vor exista cateva momente dificile din punct de vedere financiar, care vor avea influente asupra vietii personale, insa cu mult calm vei reusi sa le gestionezi in asa fel incat sa nu ai probleme.

Jupiter te va influenta in tot ceea ce vei face, ajutandu-te sa alegi mereu varianta mai sigura pentru tine si pentru cei din jurul tau. Acest aspect se va cunoaste atat in actiunile tale de la locul de munca, dar si in alegerile facute in timpul liber. O sa dispui de foarte multe idei originale si iesite din comun, care te vor ajuta sa te impui la locul de munca, trebuie doar sa iti faci curaj si sa propui.

Vei fi nevoit sa faci unele eforturi suplimentare pentru rezolva unele situatii pe plan personal, insa si pentru ca ti-ai propus niste obiective mai greu de atins. Aceste actiuni sunt influentate nu tocmai intr-un mod bun de catre Uranus, insa Jupiter va interveni si totul se va rezolva. Insa pentru ca Jupiter sa te poata influenta, va fi nevoie sa lasi putin deoparte pesimismul si sa te gandesti ca nu totul este atat de rau pe cum pare la prima vedere.

In acelasi timp, in partea a doua a anului, Uranus iti va oferi multa energie, facandu-te sa duci la bun sfarsit lucruri pe care le cam lasai pe mai tarziu.

De asemenea, in acest an o sa ai mai mult timp si iti vei dori mai mult sa participi la actiuni caritabile. Este posibil sa donezi bani, haine, alte lucruri sau te oferi voluntar pentru diferite actiuni.

Cititi maine horoscopul pentru urmatoarele doua zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#horoscop 2011, #horoscop anual, #horoscop anual 2011 , #horoscop 2011