Horoscop 2011: Balanta si Scorpion

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 21:06
6961 citiri
Horoscop 2011: Balanta si Scorpion
Foto: Ziare.com

Balanta

Combinatia dintre Venus si Uranus iti va oferi o carisma aparte in acest an. 2011 va fi un an foarte bun din punct de vedere romantic, latura ta sentimentala fiind scoasa la inveala mai mult ca in alti ani. O sa ai multe idei si o sa ii faci multe suprize partenerului de viata. Ba mai mult, poate fi vorba despre oficializarea unei relatii.

Pe la mijlocul anului o sa ai de trecut un hop din punct de vedere sentimental, insa in momentul in care vei trece peste acest aspect totul va merge ca pe roate.

Si din punct de vedere financiar va interveni o schimbare destul de mare. De exemplu, daca pana acum depindeai de ceva anume financiar, acum o sa fii independent din acest punct de vedere. Poate fi vorba despre o slujba noua mult mai bine platita sau despre o afacere, care va merge foarte bine. De asemenea, daca in 2010 ai cam aruncat cu banii pe fereastra, in acest an vei fi mai cumpatat si nu o dai banii pe lucruri de care nu ai nevoie cu adevarat.

In 2011 vei fi un fel de muza pentru cei din jur, care vor vedea in tine o sursa de inspiratie in tot ceea ce vor face.

De asemenea, norocul iti va surade in acest an, asta poate fi legat fie de afacerea demarata, fie de un castig financiar in plus, posibil un concurs castigat.

Pluto te va ajuta in acest an sa gasesti un echilibru in tot ceea ce faci, ajungand in acest fel un sfatuitor pentru cei din jurul tau, care vor vedea in tine un bun confident. In acelasi timp, Mercur iti va oferi foarte multa energie si vei deveni mai activ din punct de vedere fizic, dar si mental.

In perioada iunie-iulie 2011 ai mai multa grija la ceea ce consumi, deoarece vei trece printr-o perioada in care organismul tau va fi mai slabit.

Scorpion

Anul 2011 va fi anul sanselor pentru tine, insa trebuie sa stii cum sa profiti de ele atunci cand iti apar in cale.

O sa dispui de multa energie si va trebui sa inveti sa o folosesti intr-un mod constructiv. In acest an o sa capeti mai multa incredere in propria persoana, datorita unor evenimente care te vor face sa realizezi ca esti mult mai puternic decat credeai pana acum.

Din punct de vedere profesional o sa ai parte de mai multe reusite decat pana acum, avand in vedere ca o sa reiei cateva proiecte importante pe care le-ai amanat din cauza ca nu aveai destul timp la dispozitie pentru a te ocupa de ele.

Chiar daca o sa ai mai mult de munca, totul o sa ti se para mai usor, poate si datorita experientei acumulate in anul 2010.

O sa ai parte de multe discutii cu oameni de calitate si o dispara cea mai mare teama a ta: frica de a sta de vorba in mod deschis cu persoanele cu functii importante din jurul tau.

Din punct de vedere personal se poate spune ca o sa ai parte de o furtuna, insa cum dupa orice furtuna iese si soarele, totul o sa se aseze in viata ta in cea de-a doua parte a anului. In 2011 o sa te afli la sfarsitul unui ciclu sentimental si o sa vezi clar ceea ce ai gresit si pe ce drum trebuie sa pornesti in continuare. Asta nu inseamna ca o sa schimbi partenerul de viata, ci ca totul se va linisti si ca problemele din ultimii ani isi vor gasi in sfarsit rezolvarea.

Dupa toate acestea, linistea se va instala in viata de cuplu si vei putea sa iti faci planuri pe mai departe. Ba mai mult, capacitatea ta de seductie va atinge varful in acest an, ceea ce iti va imbunatati simtitor relatia in cea de-a doua parte a anului.

Privitor la partea financiara vei fi nevoit sa rezolvi de la inceputul anului cateva datorii, pentru a nu avea probleme mai tarziu. Lipsa de timp te va afecta si trebuie sa gasesti o solutie pentru a depasi aceasta etapa. Solutia salvatoare o sa apara exact cand nu te astepti, insa trebuie sa o recunosti din timp.

Cititi maine horoscopul pentru urmatoarele doua zodii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 2011, #horoscop anual, #horoscop anual 2011 , #horoscop 2011