Horoscop 2013 - Fecioara

Miercuri, 26 Decembrie 2012, ora 18:20
5256 citiri
Horoscop 2013 - Fecioara
Foto: Ziare.com

Esti foarte devotat activitatilor din 2012 si nu prea vrei sa renunti la ele nici in anul care urmeaza, asa ca in mare nu vor fi schimbari majore in viata ta.

Vor fi saptamani in care diplomatia si inteligenta de care o sa dai dovada te vor ajuta sa scapi din cateva incurcaturi in care ai intrat pentru ca ai incercat sa iei asupra ta vina unui cunoscut. Iti este foarte bun prieten si o sa mizezi pe faptul ca cei implicati vor fi mai calmi in ceea ce te priveste.

Zodiac Fecioara

Va fi un an in care multe rude vor dori sa te vada si te poti astepta la vizite neanuntate. Asa ca evita sa lasi casa vraiste, pentru ca nu vei sti cand vine clipa cea mare. "Surprizele" vor fi si mai mari cand va fi vorba despre cei din familia partenerului de viata, iar casa trebuie sa fie imaculata ca sa nu ajungi tinta criticilor lor.

O veste buna. Astrele arata ca familia s-ar putea mari cu un membru, nu neaparat al tau, ci poate un nepot. Indiferent de varianta, fericirea va fi maxima printre voi toti si o sa aveti motive de sarbatorit. Chiar daca nu esti atat de apropiat de cel sau cea mica, o sa fii la fel de fericit ca si parintii. Te entuziasmezi si o sa dai o multime de bani pe cadouri pentru cel venit pe lume.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul FECIOARA

Trebui sa fii realist si sa incerci sa nu iti setezi obiective greu de indeplinit, pentru ca in acest fel o sa ai parte si de multe dezamagiri. Noteaza teluri practice si ce pot fi duse la bun sfarsit fara sa fii nevoit sa faci pact cu diavolul. Oricum nu esti o persoana capabila sa calce pe oricine in picioare doar pentru a ajunge pe culmile succesului, asa ca mai bine iti vezi de treaba incet, dar sigur.

Din punctul de vedere al sanatatii, o sa fie un an linistit in mare parte, insa vor fi si perioade in care chiar si o banala raceala o sa iti dea de furca. Asta se intampla pentru ca esti putin ipohondru si exagerezi foarte mult atunci cand nu este cazul. In plus, o sa ii pui si pe altii pe drumuri si o sa ii faci sa se agite chiar si atunci cand nu este cazul. Faci totul pe pielea ta si risti ca la un moment dat - cand o sa iti fie rau cu adevarat - sa nu mai vina nimeni sa te ajute.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia FECIOARA

Planeta iubirii te va influenta destul de mult, chiar mai mult decat in 2012. Cel de langa tine trebuie sa se astepte la surprize peste surprize. Exact atunci cand este prins cu totul altceva o sa faci ceva ce il va impresiona, uneori pana la lacrimi. Rar l-ai vazut atat de emotionat, iar asta te face si pe tine si mai sensibil.

Vor fi clipe ce nu pot fi egalate prea curand. Ba chiar si nepotilor o sa le poti povesti cat de fericit ai fost cu cel drag. Si prietenii au de invatat din comportamentul vostru. Daca toti ar fi asa, avocatii de divorturi nu ar mai avea din ce sa traiasca.

Horoscop: Ce uraste FECIOARA si de ce te enerveaza

Ai cateva griji legate de copii, dar anul asta se vor rezolva intr-o forma sau alta. Esti mult mai destins si asta te va ajuta sa ai parte de beneficii in tot ceea ce faci. O sa iei in calcul sfatul cuiva de a pleca intr-o mica vacanta si la intoarcere totul o sa ti se para altfel si o sa vezi mereu partea buna a lucrurilor.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#horoscop 2013 fecioara, #horoscop 2013, #horoscop anual 2013 , #horoscop 2013