Horoscop 2014 - Sagetator

Sambata, 28 Decembrie 2013, ora 09:34
5796 citiri
Horoscop 2014 - Sagetator
Foto: Ziare.com

Ar fi o adevarata infractiune sa nu iti pui in aplicare planurile, pentru ca astrele iti vor fi favorabile. Daca nu o sa reusesti in acest sens, tu vei fi singurul vinovat, deoarece nu o sa indraznesti sa iti pui in practica ideile.

Jupiter si Venus isi vor uni fortele pentru a te influenta intr-un sens bun in 2014. Totusi, nu te gandi ca aceste corpuri ceresti vor face treaba. Ele doar iti vor crea o conjuctura favorabila, dar daca tu nu esti constient de asta, nu se va concretiza nimic.

In primele luni ale anului trebuie sa dai dovada de multa diplomatie. O sa intri in legatura cu oameni care nu inteleg din prima ceea ce vrei de la ei. Pastreaza-ti cumpatul si alege bine cuvintele pe care sa le folosesti.

Zodiac Sagetator

Anul care se incheie a adus cateva schimbari in viata ta, iar acum incerci sa te acomodezi cu acestea. Este timpul unui pauze de la astfel de decizii categorice. Nu face nimic ce ar putea sa iti dea peste cap viata. Gandeste-te de mai multe ori inainte. Rabdarea este cheia reusitei tale.

Aceeasi strategie - rabdarea - ti-ar putea fi de folos si in plan sentimental. Partenerul de viata are nevoie de timp pentru a asimila niste informatii care il iau pe nepregatite. Acorda-i timpul necesar si nu il supune unor presiuni suplimentare.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul SAGETATOR

Sagetatorii singuri vor fi extrem de populari printre persoanele de sex opus. Ai grija si nu te arunca intr-o relatie fara sa te asiguri ca persoana care iti este alaturi este sincera. Ai putea chiar sa o supui unor mici teste.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SAGETATOR

Intre martie si august o sa ai parte de cateva reusite de ordin profesional. O sa te implici 100% in proiectele pe care le pui in aplicare si faci numeroase sacrificii pentru a te asigura ca munca ta o sa fie incununata cu succes. Chiar daca o sa intampini dificultati nu te opri la jumatatea drumului. Continua sa mergi pe calea pe care ai inceput.

Aratandu-le respect celor din jur o sa ai parte de armonie si caldura in sanul familiei. Faptele bune ti se vor intoarce inzecit.

Horoscop: Ce uraste SAGETATORUL si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#horoscop 2014 sagetator, #horoscop 2014, #horoscop 2014 zodii, #sagetator horoscop 2014 , #horoscop 2014