Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 2014 - Taur

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 08:56
6359 citiri
Horoscop 2014 - Taur

Imbunatatirea relatiei personale este un obiectiv clar stabilit pentru 2014. Inveti cum sa pui anumite bariere intre munca si viata de familie, iar acest lucru va aduce numai lucruri bune.

Pui mai mult pret pe siguranta familiei si a casei si iei anumite masuri de securitate. Investesti o suma destul de mare intr-un sistem care te va face sa dormi mult mai linistit. Cei mai multi bani din aceasta suma vin de la sot/sotie.

Zodiac Taur

Reusita unui cunoscut va avea un impact foarte mare asupra ta si te va face sa iei o decizie destul de radicala. Vrei si tu sa obtii succesul ca si el si esti dispus sa iti sacrifici multe weekenduri doar pentru ca la sfarsit sa fii multumit de ceea ce ai facut.

Partea profesionala infloreste la inceputul lui 2014. Iti indrepti atentia catre o cariera in film sau televiziune.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia TAUR

Cei care vor sa deschida o afacere vor primi un sprijin neasteptat din partea unui apropiat. Daca vrei sa faci un imprumut in banca, se justifica doar daca vrei sa investesti in ceva care este 100% profitabil. Altfel, nu este un moment bun.

Mai multa atentie la sanatate. Fa-ti mai multe investigatii medicale pentru a afla din timp pe ce drum trebuie sa o apuci. Nu se pune problema unei boli majore, insa nimic nu trebuie ignorat.

Horoscop: Ce uraste TAURUL si de ce te enerveaza

Daca nu esti implicat intr-o relatie serioasa, nu iti face planuri sa pleci cu prietenii in vacanta. Pana in vara o sa intalnesti pe cineva care va fi foarte important pentru tine. Femeile nascute sub acest semn zodiacal au sanse mari sa termine anul cu un inel pe deget.

Pentru cei casatoriti, 2014 pregateste "un val" de romantism. Vei fi foarte conectat cu partenerul de viata si descoperiti o pasiune comuna care o sa va apropie si mai mult.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul TAUR

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#horoscop 2014 taur, #horoscop 2014, #zodii horoscop 2014, #horoscop 2014 zodia taur , #horoscop 2014