Horoscop 2015 - Rac

Sambata, 27 Decembrie 2014, ora 10:08
22105 citiri
Horoscop 2015 - Rac
Foto: Ziare.com

Pentru raci, anul 2015 va fi ca un basm uneori, multe dorinte devenind realitate, iar cei din jur facandu-le surprize cu adevarat speciale.

In primele luni, te vei elibera de influenta unei persoane care nu iti facea foarte bine si lucrurile vor incepe sa se linisteasca rapid in jurul tau.

Viata sociala va fi perfecta, daca nu iei in seama micile rautati pe care le auzi de la oamenii care nu trebuie sa conteze.

Zodiac Rac

Saturn va fi prezent pana pe 17 septembrie in casa familiei, a creativitatii, a dragostei si a placerii. Asta inseamna ca iti vei lua angajamente foarte serioase fata de copiii tai, dar si ca se vor rezolva unele conflicte minore cu partenerul de viata.

Pe de alta parte, Uranus va fi pe intreg parcursul lui 2015 in casa carierei, semn ca acest plan va fi mult mai dinamic si mai activ decat in 2014. Este posibil sa ai parte de o mare schimbare in ceea ce priveste afacerile.

Horoscop: Ce uraste RACUL si de ce te enerveaza

In relatia de cuplu apar noi oportunitati, dar trebuie sa te asiguri ca atat tu, cat si partenerul de viata aveti destul timp pentru distractie, altfel o sa fiti epuizati si va va afecta relatia.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti femeia RAC

2015 promite multe din punct de vedere financiar. Daca ai de gand sa pornesti o afacere, nu te asocia cu oameni pe care ii cunosti de putin timp, dar nici cu rude.

Planetele se vor ocupa de sanatatea fizica si mentala, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasi totul in grija lor, ci ca ar fi bine sa urmezi un stil de viata sanatos. Ar fi cazul sa faci mai mult sport.

Horoscop: Afla cum sa cuceresti barbatul RAC

Horoscop realizat de Zaza

Citeste maine pe Ziare.com horoscopul anului 2015 pentru Leu

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#horoscop 2015 rac, #horoscop 2015, #zodiac 2015 , #Horoscop 2015