Horoscop saptamanal: 14-20 septembrie 2015

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 12:41
5554 citiri
Horoscop saptamanal: 14-20 septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Inca de la inceputul saptamanii simtiti nevoia de afectiune si incepeti sa petreceti mai mult timp cu familia, in special cu cei mai mici membri. Va ocupati de copii si tot ce tine de cresterea lor. In weekend veti fi nevoiti sa plecati intr-o calatorie legata de job.

Taur

Situatiile conflictuale cu partenerii de viata se acutizeaza si parca nu mai aveti energie pentru a o lua de la capat. Va ganditi serios sa luati o decizie hotaratoare insa de unul singur nu aveti curaj. Spre sfarsitul saptamanii veti avea parte de o surpriza.

Gemeni

Sunteti energici si reusiti sa transmiteti aceasta stare si celor din jur. Va implicati intr-o noua afacere ce se dovedeste a fi pe loc profitabila. Ar fi de recomandat sa evitati cheltuielile inutile si jocurile de noroc de orice fel.

Rac

Extra-sensibilitatea dvs. se acutizeaza in aceasta saptamana si mii de ganduri nu va dau pace. Este posibil sa va luati cateva zile libere pentru a medita la tot ce s-a intamplat in ultima perioada.

Leu

Sanatatea este cea mai de pret, asa ca incercati sa nu neglijati nici un simptom, deoarece se pot ascunde adevarate afectiuni. Cel mai bine ar fi sa consultati un medic specialist pentru a alunga orice urma de grija sau neliniste.

Fecioara

Chiar daca in ultimul timp, situatia financiara nu a fost una tocmai buna, un prieten va vine in ajutor si incearca sa va salveze situatia actuala. Veti fi parteneri, asociati sau angajati de firma acestuia sau in care lucreaza, fapt ce va va aduce pe linia de plutire si va va mentine ocupati toata saptamana.

Balanta

Partenerii de viata se arata nemultumiti de putinul timp pe care il acordati relatiei si de gesturile pe care le aveti la adresa lor. In weekend incercati sa va axati pe relatia sentimentala insa, aveti ceva mai mult de lucrat, deoarece rupturile sunt destul de adanci.

Scorpion

Veti da piept unor noi obstacole la locul de munca si cele mai multe au fost cauzate de sau din vina dvs. Nu reusiti sa va gasiti cuvintele potrivite si sa va asumati vina asa ca tineti secrete unele lucruri care ar putea sa va faca mai mult rau in viitor.

Sagetator

Trebuie sa va reincarcati bateriile, deoarece in ultima perioada ati primit din ce in ce mai multe sarcini. Nu sunteti odihniti si automat nu dati randamentul scontat, iar superiorii se declara nemultumiti, lucru ce va pune slujba in pericol. Pastrati-va calmul!

Capricorn

Situatia sentimentala continua sa va dea batai de cap si in aceasta saptamana din simplul fapt ca ati inceput sa va faceti singuri diverse scenarii, chiar daca nu au nicio baza reala. Va recomandam sa ascultati parerile si sfaturile celor din jur.

Varsator

Va implicati in diverse activitati si nu mai aveti timp pentru dvs. si parteneri. Spre sfarsitul saptamanii va ganditi si la acest aspect si puneti cap la cap un plan pentru a petrece mai mult timp impreuna.

Pesti

Ati realizat ca nu toti cei din jur va doresc binele si ati suferit usoare dezamagiri. Noroc cu partenerii de viata care reusesc sa va scoata din starea melancolica. Este posibil sa plecati cateva zile din oras.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#horoscop saptamanal septembrie, #horoscop 2015, #Horoscop 2015 septembrie , #Horoscop 2015