Horoscop saptamanal 21-27 decembrie 2015

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 15:06
6771 citiri
Horoscop saptamanal 21-27 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Ascultati-va instinctele in aceasta saptamana. Sunt mult mai relevante decat speculatiile celor din jur. Ignorati criticile si urmati-va ideile, caci veti avea succes. E o perioada perfecta pentru noi proiecte si aspectele legale se vor rezolva usor.

Taur

Puteti sa va asumati anumite riscuri, caci astrele va sunt alaturi. Oamenii vor aprecia implicarea voastra. Pastrati-va mintea deschisa si abandonati orice nu a dat roade pana acum. Dezamagirea legata de parasirea unor vechi proiecte se va compensa cu bucuriile pe care vi le vor aduce noile oportunitati.

Gemeni

Ambitia nu trebuie sa se impiedice de actiunile altor oameni. Nu ii lasati sa stea in calea voastra. Eforturile vor avea rezultatul scontat. Apelati la rabdare si tact, caci aveti capacitatea de a influenta persoanele din jur. Chiar daca nu vor fi de acord cu voi, macar va vor intelege argumentele.

Rac

Daca puteti, nu va asumati mai multe responsabilitati decat este cazul. E o saptamana in care trebuie sa luati lucrurile mai usor. E nevoie de concediu sau o perioada de meditatie. Evaluati-va situatia. Veti intelege faptul ca posedati lucruri de care trebuie sa fiti mandri.

Leu

Acordati atentia necesara sentimentelor. Nu luati atitudine mereu, pentru ca aveti tendinta sa exagerati. Cateodata e mai bine sa stai sa asculti. Daca aveti ceva bani pusi deoparte, acum e momentul sa investiti. Cei singuri nu vor avea succes pe plan sentimental acum, dar cei aflati intr-o relatie vor trece printr-o reinventare a acesteia.

Fecioara

Determinarea de care dati dovada va uimi pe toata lumea. Nu va lasati opriti de nimic si va urmariti telul. Cu toate acestea, prea multa concentrare asupra propriilor obiective poate aduce suparari celorlalti. Nu va pierdeti calmul, caci e posibil sa aveti nevoie de ajutor extern.

Balanta

Sunteti foarte versatili si veti finaliza multe proiecte neterminate. Dati dovada de eficienta. Spre sfarsitul saptamanii s-ar putea sa primiti o veste foarte buna care sa va aduca evolutie profesionala si beneficii materiale.

Scorpion

Sunteti avizi dupa informatie, ceea ce va lucra in favoarea voastra. Fiti atenti la detalii. Puteti descoperi lucruri pe care altii le omit. E un timp bun pentru negocieri si pentru gasirea unor argumente solide in situatiile incurcate.

Sagetator

Fiti realisti pentru a putea iesi cu bine din situatii complexe. Discutiile cu prietenii sunt fructuoase si diverse. Veti vedea ca veti afla multe si doar daca ascultati. E bine sa va consolidati increderea in sine, dar nu exagerati rolul vostru in respectivele situatii.

Capricorn

Orice forma de comunicare va va aduce beneficii. In cazul in care apare o oportunitate de a calatori, profitati de ea. Castigurile se vor inmulti, iar persoanele apropiate va vor aduce multe bucurii, mai ales in cazul in care aveti copii.

Varsator

Ego-ul e la limite maxime si il veti afisa cu superioritate. Aveti grija pentru ca riscati sa indepartati oamenii. Insa persoanele la care tineti va sustin si va vor urma. Daca treceti de aceasta lupta interioara, saptamana se va dovedi una foarte buna.

Pesti

Va veti "retrage" in interiorul vostru, pentru ca simtiti nevoia de liniste si revizuire personala. Dupa trecerea acestei perioade, va fi mult mai usor sa va deschideti si sa atrageti persoane de calitate in jurul vostru. Pentru cei singuri, saptamana poate aduce surprize placute.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#horoscop decembrie, #horoscop saptamanal decembrie, #horoscop 2015 , #Horoscop 2015