Horoscop saptamanal: 27 iulie-2 august

Luni, 27 Iulie 2015, ora 12:18
8565 citiri
Horoscop saptamanal: 27 iulie-2 august
Foto: Ziare.com

Berbec

Zilele trecute ai intampinat cateva probleme in ceea ce priveste comunicarea cu cei din familie, asa ca acest inceput de saptamana iti aduce reconcilierea cu acestia. In weekend te vei bucura de cateva momente speciale alaturi de partener.

Taur

Lucrurile incep sa se aseze, din punct de vedere sentimental, fapt ce nu poate decat sa te faca sa te simti mai implinit. Incepi sa pui la cale diverse planuri pentru viitorul cuplului.

Gemeni

Mare grija la sanatate, deoarece este singurul aspect pe care l-ai neglijat de o buna perioada de vreme. N-ar fi rau daca ai accepta ajutorul celor din jur din cand in cand sau cel putin parerile lor. Se anunta vesti imbucuratoare in weekend.

Rac

Esti pus in fata unei decizii sentimentale destul de serioase, mai ales daca in relatia actuala nu mai gasesti ceea ce cauti. Vor fi cateva zile destul de dificile si grele. In weekend te bucuri de toata atentia familiei si a prietenilor.

Leu

In aceasta saptamana vei incheia un nou capitol din viata ta - sentimental ori profesional. Era o situatie in care nu te mai regaseai de mult timp, insa ai continuat de dragul persoanei de langa tine. Ai incredere in propria intuitie.

Fecioara

Tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa privesti viata si dintr-un alt punct de vedere, sa te detasezi de tot stresul, deoarece doar atunci vei putea sa apreciezi exact lucrurile care conteaza. Ai tendinta sa exagerezi si sa-i superi pe cei din jur.

Balanta

Este o perioada destul de buna pentru negocieri sau pentru inceperea unei noi afaceri. Trebuie sa stii ca astrele sunt de partea ta si in orice ai decide sa te implici iti vor fi prielnice la un moment dat.

Scorpion

Dai dovada de foarte multa rabdare si reusesti sa duci la bun sfarsit toate planurile chiar daca simti ca sunt persoane-n jur care-ti pun bete-n roate. In weekend vei primi o suma la care nu te-ai asteptat.

Sagetator

Doresti sa-ti impui punctul de vedere acum, dupa o lunga perioada de liniste si stagnare, iar superiorii nu vad deloc cu ochi buni aceasta schimbare a ta. Cu diplomatie ar trebui sa le explici deciziile tale.

Capricorn

Pentru tine este doar o saptamana in care te relaxezi, orice ar fi - la birou sau acasa, nu are importanta. Nu reuseste nimeni sa-ti strice karma, chiar daca vor fi cativa care vor incerca. N-ar strica daca ti-ai include si partenerul de viata in rutina ta zilnica.

Varsator

Esti prins in foarte multe activitati si nu reusesti sa te hotarasti care este prioritara. Te grabesti si poti atrage nemultumirea unora din jurul tau. Relatia cu partenerul este si ea din ce in ce mai tensionata din cauza putinului timp pe care il petreci cu el.

Pesti

Esti de o sensibilitate rara si nimeni nu te poate inveseli in vreun fel. Ai tendinta sa te inchizi intr-un colt de camera si sa nu mai iesi de acolo toata saptamana. Accepta ajutor din partea prietenilor si a familiei.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Horoscop saptamanal iulie, #horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal 2015 , #Horoscop 2015