Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop saptamanal: 31 august - 6 septembrie 2015

Luni, 31 August 2015, ora 14:46
5355 citiri
Horoscop saptamanal: 31 august - 6 septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Este posibil sa resimtiti un mic disconfort in ceea ce priveste situatia sanatatii din simplul motiv ca nu luati in seama toate simptomele ce va "lovesc". De recomandat ar fi sa mergeti sa efectuati unele controale de rutina pentru a nu lasa timpul sa treaca in defavoarea voastra.

Taur

Sunteti schimbatori si de aceea foarte putini sunt cei care va vor intelege. Veti avea parte de multe certuri si neintelegeri in care veti fi pionii vizati sau doar cei de la care porneste totul. Fiti calmi si incercati sa va detasati de asemenea situatii.

Gemeni

Incercati sa va limitati numarul activitatilor in care va implicati in aceasta saptamana, deoarece chiar daca pareti energic, in mod clar nu aveti tot ce va trebuie pentru a va implica 100%. Acordati mai multa atentie acelor activitati care va fac fericiti.

Rac

Realizati ca o persoana draga sau chiar partenerul de viata nu este consecventa si va da uneori planurile peste cap. Stabilitatea mult asteptata parca nu mai vine si incepeti sa va reconsiderati prioritatile. Este posibil sa luati unele decizii importante pentru viitor.

Leu

Va razganditi foarte repede in legatura cu o persoana draga si intentiile acesteia si din aceasta cauza dati peste cap si planurile celorlalti care va includ in mod direct. Va lipseste calmul, rabdarea si este posibil sa ramaneti singuri si sa va confruntati cu unele probleme.

Fecioara

Apar foarte multe discutii intre voi si partener cu privire la neajunsuri. Acesta nu se multumeste ca neplacerile sa ramana in cuplu, asa ca asteapta un prilej bun, cand va veti intalni cu totii, in familie pentru a aduce problemele in discutie.

Balanta

Este posibil sa fiti nevoiti sa urmati un tratament de lunga durata si sa va adaptati cu greu la normele acestuia. Sanatatea va este pusa in pericol si este nevoie de cineva care sa va reaminteasca aceste lucruri in permanenta.

Scorpion

Doriti sa stati departe de situatiile complicate insa, in aceasta saptamana orice ati face parca mai tare va aprofundati in ele. Cu ajutorul unei persoane ce are o mare influenta asupra voastra reusiti sa iesiti la liman.

Sagetator

Aveti o fire invingatoare insa in aceasta saptamana diversele obstacole va stau in cale si nu va lasa sa va bucurati de succesul care va urmareste de o buna perioada de vreme. Gestionati timpul pentru a petrece alaturi de familie si prieteni.

Capricorn

Traversati unele zile in care starea de spirit se schimba de la o zi la alta si acest lucru nu face altceva decat sa-i debusoleze pe cei din jur. Sentimentele vi se schimba, iar partenerii de viata raman intr-o ceata totala. Faceti ordine in viata!

Varsator

Va faceti foarte multe griji si de cele mai multe ori din nimic. Doriti sa iasa totul la perfectie insa unii factori va stau in cale si va pun bete-n roate. Simtiti nevoia sa aprofundati relatia cu partenerul de viata si cautati sprijin din partea familiei.

Pesti

Situatia financiara este usor instabila din cauza unor decizii grabite pe care le-ati luat saptamana trecuta. Un prieten se ofera sa va ajute si in cateva zile iesiti din acest impas. Sunt favorizate calatoriile pe termen lung.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#horoscop saptamanal septembrie, #horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal 2015 , #Horoscop 2015