Horoscop saptamanal: 6-12 iulie 2015

Luni, 06 Iulie 2015, ora 11:07
4756 citiri
Horoscop saptamanal: 6-12 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Taur

Buna dispozitie va fi sintagma cheie in aceasta saptamana. Prin urmare, chiar daca vei avea ceva probleme la locul de munca sau acasa, cu ajutorul optimismului vei reusi sa treci peste orice.

Berbec

In urma unei discutii cu o persoana apropiata, este posibil sa afli ceva care sa te deranjeze, iar acest lucru sa iti strice inceputul saptamanii. Spre sfarsit, lucrurile se vor rezolva si o discutie cu un prieten te va face sa iti reintri in ritm.

Gemeni

Ajutorul venit din partea unui amic ti-ar putea prinde bine, mai ales daca nu ai idee despre cum sa procedezi intr-o situatie de natura sentimentala. In orice caz, totul se va stabiliza dupa mijlocul acestei saptamani.

Rac

Neincrederea in tine si in propriile forte poate sa te afecteze in aceasta saptamana la locul de munca. Mai mult, gurile rele ar putea inventa o serie de zvonuri care sa te puna intr-o lumina proasta.

Leu

Inceputul acestei saptamani te gaseste prins in proiecte la locul de munca, astfel incat nu vei mai avea timp sa te gandesti si la tine. Cu toate acestea, la sfarsitul saptamanii, poti primi o propunere care sa te scoata din rutina.

Fecioara

Daca ai nevoie de ajutor pentru a rezolva o anumita problema, nu ezita sa il ceri, mai ales luni sau marti, cand conjuctura este una favorabila.

Balanta

Daca in ultima vreme nu ai prea dat importanta detaliilor din viata de cuplu, acest lucru ar putea iesi la iveala acum, sub forma unor certuri cu partenerul.

Scorpion

Fii ceva mai cumpatat incepand cu jumatatea acestei saptamani, deoarece este posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti o suma mare in viitorul apropiat, asa ca n-ar strica sa incepi sa economisesti.

Sagetator

Impulsurile de moment vor fi cele care vor dicta desfasurarea acestei saptamani. N-ar fi deloc rau ca, dupa o perioada cam lunga, sa incepi sa iti asculti si inima.

Capricorn

Nesiguranta ta ii poate face pe cei din jur sa se comporte diferit. Incearca sa le demonstrezi colegilor de la locul de munca faptul ca te afli in locul potrivit si ai abilitatile necesare pentru a face fata cerintelor. In caz contrar, cineva care iti poarta pica ti-ar putea face probleme.

Varsator

Daca iti doresti sa incepi o afacere, inceputul acestei saptamani iti aduce tocmai o propunere de acest tip, din partea unui prieten mai vechi.

Pesti

Daca partenerul de viata da semne ca nu si-ar mai dori sa se implice sau, pur simplu, tu esti cel care isi doreste sa discute despre viitorul relatiei, sfarsitul acestei saptamani este favorabil pentru a clarifica lucrurile.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#horoscop saptamanal, #Horoscop iulie, #horoscop 2015 , #Horoscop 2015