Horoscop saptamanal: 7-13 decembrie 2015

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 09:29
6001 citiri
Horoscop saptamanal: 7-13 decembrie 2015
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Esti destul de solicitat atat la serviciu, cat si acasa, deoarece tocmai ai aparut in peisaj dupa o lunga perioada de stagnare. Oricum ar fi, nu trebuie sa te suprasoliciti - este timp pentru toate potrivit horoscopului saptamanal.

Taur

Treci printr-o perioada benefica din toate punctele de vedere, dar mai ales pentru starea emotionala. Gasesti echilibrul de care aveai nevoie si nu faci altceva decat sa profiti la maximum.

Gemeni

Partenerul de viata parca iti joaca feste: azi este prezent, maine nu mai este. Te simti folosit si acest lucru are repercursiuni si asupra modului in care iti gestionezi afacerile.

Rac

Esti hipersensibil si nu lasi pe nimeni sa se apropie de tine. Preferi sa lucrezi singur si sa nu stie nimeni de tine pentru a evita adevarate drame.

Leu

Iti recomandam sa-ti descarci energia acumulata in toata aceasta saptamana, iar cea mai buna metoda de a face asta este sa mergi la o sala de forta. N-ar fi rau daca ti-ai lua si cativa prieteni cu tine.

Fecioara

Copiii vor incerca sa te implice in foarte multe activitati, insa daca simti ca esti mult prea obosit incearca sa nu promiti, deoarece ii vei dezamagi cu siguranta si n-ar fi chiar prima data.

Balanta

Incerci sa iei parte la numeroase actiuni ale unor grupuri mai dubioase, asa cum le considera partenerul tau de viata. Este momentul sa faci compromisuri pentru binele relatiei.

Scorpion

Ai primit foarte multe responsabilitati la job si din aceasta cauza iti vei petrece mult mai mult timp departe de casa. Nu ai timp sa legi noi relatii, dar una mai speciala te poate lovi exact cand nu te astepti.

Sagetator

Se pare ca in aceasta saptamana iti vei demonstra cat de capabil esti cand vei fi pus in fata unor situatii aproape fara iesire, pentru unii dintre colegii tai. Vei primi numai laude si cuvinte de admiratie.

Capricorn

Ai multe de facut, dar incearca pe cat posibil sa nu treci peste cuvantul superiorilor, chiar daca situatiile disperate cer masuri si mai disperate. In weekend te vei bucura de prezenta unei persoane dragi.

Varsator

Iti doresti sa termini treaba cat mai repede pentru a ajunge acasa sau pentru a iesi cu prietenii, insa de foarte putine ori reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus. Nu neglija nicio persoana din viata ta.

Pesti

Ai parte de niste surprize mai piperate din partea persoanei iubite, asa ca mare grija ca nu cumva sa te ia prin surprindere si sa intampinati adevarate incidente. Aloca putin timp si sanatatii tale.

Horoscop saptamanal YVE.ro

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop 7 13 decembrie, #horoscop saptamanal, #horoscop saptamanal decembrie , #Horoscop 2015